Facebook Messenger. Cea mai BUNA Functie in 2017

Facebook Messenger are implementata, poate, cea mai buna functie noua din 2017, compania Facebook anuntand schimbarea in cursul noptii trecute.

Noaptea trecuta compania Facebook a anuntat, probabil, cea mai buna schimbare implementata in cursul anului 2017 pentru Facebook Messenger. Mai exact, conform companiei americane, utilizatorii au acum posibilitatea de a trimite poze in format 4K pentru prietenii cu care vorbesc zilnic, deci in final calitatea acestora nu va mai fi redusa, ca pana acum.

Facebook Messenger este una dintre cele mai mari aplicatii pentru conversatii de pe planeta, cu peste 1.2 miliarde de utilizatori activi in mod lunar. Schimbarea facuta astazi este una excelenta care va permite partajarea pozelor noastre la rezolutia standard la care au fost inregistrate de catre telefoane, fiind arhicunoscut faptul ca pana acum rezolutia era redusa.

Partajand pozele la rezolutie 4K prin Facebook Messenger, persoanele care le primesc vor avea posibilitatea de a vedea ce am pozat noi la calitatea la care am facut-o. Partea si mai buna este ca aceasta schimbare nu va afecta viteza cu care sunt partajate pozele, cei de la Facebook afirmand ca totui se va face la fel de repede precum in cazul vechilor poze.

Facebook Messenger. cea mai buna functie integrata in 2017

Facebook Messenger are 17 miliarde de poze partajate lunar in cadrul retelei de catre utilizatorii care o folosesc, iar acum totul se va face la rezolutia nativa a pozelor. Desigur ca pentru a beneficia de aceasta schimbare va trebui sa aveti cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, asa ca nu o veti vedea fara ea.

Partea proasta este ca in momentul de fata compania Facebook a implementat schimbare adoar in SUA, Canada, Franta, Australia, Marea Britanie, Singapore si Coreea de Sud. Daca va aflati in aceste tari si partajati poze prin Facebook Messenger, atunci ele vor fi trimise la rezolutia 4K, insa in rest vor fi trimise la rezolutie HD, proasta.

Puteti vedea in imaginea de mai jos care este diferenta dintre pozele 4K si cele HD trimise prin Facebook Messenger, asa ca stiti cat de mult sunt stricate ele acum. Nu se stie cand va fi disponibila aceasta schimbare si in Romania, asa ca va trebui sa mai asteptam destul dupa ea.

Facebook messenger poze 4k