iPhone XS Concept ne Arata Viitorul Apple

iPhone XS concept ne prezinta in avans cum ar putea arata cele trei noi modele de telefoane pe care Apple vrea sa le lanseze in cursul anului 2018.

iPhone XS si iPhone XS Plus ar putea fi denumirile pe care compania Apple le-ar putea folosi pentru modelele pe care urmeaza sa le lanseze in cursul anului 2018. Desigur ca nimeni nu stie sigur daca denumirea X va fi pastrata pentru viitoarele modele ale iPhone, insa astazi avem un concept care incearca sa ne arate cam ce-ar putea oferi americanii pentru noi.

Se zvoneste de cateva saptamani ca in 2018 Apple va lansa doua modele ale iPhone XS care vor avea ecrane de 5.8 inch si 6.4 inch, iar in clipul video de mai jos avem foarte bine prezentata schimbarea. E greu de spus daca vom avea camera duala in ambele modele, avand in vedere modul in care si-a gandit Apple telefoanele in ultimii ani, insa conceptul in sine este interesant.

Separat de iPhone XS, putem vedeam si un iPhone SE 2 care arata mult mai aproape de realitatea pe care compania Apple ne-ar putea-o oferi anul viitor. Vorbim despre un model al iPhone care are ecran de 4.7 inch si panoul frontal acoperit in totalitate de ecran, asa cum spera toti fanii acestei serii, decupajele fiind deasemenea prezente in toate cele trei modele.

iPhone XS concept ne arata viitoarele telefoane Apple

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone XS si iPhone SE 2 ?

Articolul precedentFacebook Messenger. Cea mai BUNA Functie in 2017
Articolul următor22 noiembrie 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.