Iata de ce sunt Livrate greu Comenzile de Black Friday

Daca erai curios sa afli de ce sunt livrate greu comenzile de Black Friday, ei bine Fan Courier a facut o transmisiune live in care arata asta.

Va spuneam ieri de ce sunt livrate greu comenzile de Black Friday de la eMAG, problema nefiind la magazin, ci la curierii si partenerii care ar trebui sa aduca produsele la clienti. Ei bine, aseara cei de la Fan Courier au facut un mic streaming live din depozitul principal din Bucuresti pentru a arata ce se intampla pe parcursul noptii acolo.

Transmisia live a fost facuta pe Facebook in jurul orei 20:30, iar dupa cum se vede, exista foarte multe colete care asteapta sa fie livrate si foarte multe persoane care lucreaza intens pentru asta. De Black Friday s-au vandut cateva milioane de produse in Romania si era imposibil ca toate sa fie livrate atat de rapid precum isi doresc clientii.

Fan Courier este prima firma de curierat care arata ce se intampla intr-un depozit al sau in urma unui asemenea eveniment, iar asa putem intelege cat de greu e sa faci livrarile. Imaginati-va ca tot ceea ce e la Fan Courier e si la alte firme de curierat, in cam toate depozitele, iar asa poate intelegeti de ce se livreaza greu coletele.

Atunci cand foarte multa lume comanda foarte multe produse, se intampla congestionari ale livrarilor, asa cum se blocheaza DN 1 si Autostrada soarelui cand zeci de mii de oameni merg simultan in acelasi loc.