Prima Pagina Romania Iata de ce sunt Livrate greu Comenzile de Black Friday

Iata de ce sunt Livrate greu Comenzile de Black Friday

Daca erai curios sa afli de ce sunt livrate greu comenzile de Black Friday, ei bine Fan Courier a facut o transmisiune live in care arata asta.

Va spuneam ieri de ce sunt livrate greu comenzile de Black Friday de la eMAG, problema nefiind la magazin, ci la curierii si partenerii care ar trebui sa aduca produsele la clienti. Ei bine, aseara cei de la Fan Courier au facut un mic streaming live din depozitul principal din Bucuresti pentru a arata ce se intampla pe parcursul noptii acolo.

Transmisia live a fost facuta pe Facebook in jurul orei 20:30, iar dupa cum se vede, exista foarte multe colete care asteapta sa fie livrate si foarte multe persoane care lucreaza intens pentru asta. De Black Friday s-au vandut cateva milioane de produse in Romania si era imposibil ca toate sa fie livrate atat de rapid precum isi doresc clientii.

Fan Courier este prima firma de curierat care arata ce se intampla intr-un depozit al sau in urma unui asemenea eveniment, iar asa putem intelege cat de greu e sa faci livrarile. Imaginati-va ca tot ceea ce e la Fan Courier e si la alte firme de curierat, in cam toate depozitele, iar asa poate intelegeti de ce se livreaza greu coletele.

Atunci cand foarte multa lume comanda foarte multe produse, se intampla congestionari ale livrarilor, asa cum se blocheaza DN 1 si Autostrada soarelui cand zeci de mii de oameni merg simultan in acelasi loc.

 • real

  adevarul ca fan curier is de toata jena.
  in Cluj sint praf.
  soferii din Cluj au demisionat aproape toti si au adus soferi din alte zone.
  va dati seama ce haos.
  de cate ori am fost sa ridic ceva de la ei am stat la coada 30-40 minute.
  0 managment (probabil au venit direct de la coada vacii)

 • slike

  Si la Mures e catastrofa. Te mint curierii ca vin, insa nu apar, si in sistem apare ca ai fost cautat insa nu ai fost acasa…. deja de doua ori am patit ca trebuia sa umblu dupa ei… sa mu mai zic ca stau cateodata pe colete chiar si 5zile…..

 • pagaman

  Zaone, eu astept un ipad de pe data de 17 noiembrie, iar in aplicatia emag apare ca este inca la emag. Poate ca si firmele de curierat nu-si fac treaba, dar emag nici nu a procesat comanda din 17 noiembrie si pana astazi ! Deci sa nu dam vina doar pe curieri.

 • pagaman

  Am uitat sa mentionez, locuiesc in Bucuresti, iar adresa de livrare este in Bucuresti !

 • Da, e si asta o treaba. Eu am plasat dupa black friday ceva si a fost trimis, deci… depinde si de produs.

 • dominic

  Si eu astept de pe 17 nov, banii incasati, produsul cica predat la curier pe 17 si tot asa figureaza si azi. E dezastru cu organizarea

 • ully

  @pagaman, daca curierii nu ridica marfa, ei n-au cum sa proceseze comenzile pentru ca au rampele pline, logic nu?

 • pagaman

  Nu este logic in situatia descrisa de mine, pt ca am sunat la emag ieri si mi-au spus ca inca nu au ajuns la comanda mea. Deci curierul nu intra in discurie in acest moment.

 • ully

  pai n-au ajuns inca la comanda ta pentru ca nu au unde sa pregateasca marfa pana nu li se elibereaza depozitul …