Oddworld: Stranger’s Wrath – un joc inedit oferit la pret redus

Oddworld: Stranger’s Wrath este unul dintre popularele jocuri lansate pentru console si incepand de zilele trecute el este disponibil inclusiv pentru terminalele iPhone si tabletele iPad.

Oddworld Stranger’s Wrath a fost lansat in cursul anului 2005 pentru consolele Xbos 360 ale companiei Microsoft si s-a dovedit a fi unul dintre cele mai populare titluri oferite vreodata pentru acest tip de consola.

Oddworld Stranger’s Wrath a fost dezvoltat de catre o companie numita Oddworld Inhabitants si incepand de zilele trecute o versiune special modificata pentru iPhone si iPad a fost lansata in App Store, impreuna cu anumit continut nou.

IN THE DUSTY, UNDEVELOPED WASTELANDS OF WESTERN MUDOS, CANTANKEROUS TOWNSFOLK FIND THEIR SETTLEMENTS BESIEGED BY BELLIGERENT OUTLAWS. ALONG COMES STRANGER, A DRIFTER TURNED BOUNTY HUNTER, WITH A UNIQUE DOUBLE-BARRELED CRITTER-FIRING CROSSBOW. STRANGER’S WRATH HAS BEEN PASSIONATELY UPGRADED FOR THIS ALL-NEW RELEASE WITH ALL EXCITING NEW CONTROLS THAT MAKE THE MOST OF THE MOBILE FORMAT AND IMPROVED VISUALS THROUGHOUT.

In Oddworld Stranger’s Wrath utilizatorii trebuie sa exploreze taramurile aride din Mudos-ul de vest unde vor trbeui sa descopere toate locatiile in care se ascund vietatile ce incearca sa supravietuiasca atacurilor constante ale criminalilor din zona.

In ajutorul lor veti veni voi impreuna cu eroii titlului, acestia fiind un grup de vanatori de recompense care isi folosesc armele concepute de catre dezvoltatorii jocului pentru a ii omora sau rani si prinde pe toti cei care comit diverse acte criminale si ucid personajele titlului.

EXPLORE LIVING TOWNS, LUSH FORESTS, AND MASSIVE INDUSTRIAL FACILITIES
SEAMLESSLY TRANSITION BETWEEN FIRST-PERSON SHOOTER AND THIRD-PERSON PLATFOMER
SCOUR YOUR SURROUNDINGS FOR LIVE AMMO
WORK WITH A RANGE OF STRATEGIES TO SURPRISE, STUN, LURE, BLAST AND BAG DEVIOUS OUTLAWS
MEET INCREDIBLY ODD, FUNNY AND SMACK-TALKING TOWNSFOLK, ENEMIES AND NATIVES
FIGHT DOZENS OF VARIED BOSSES WITH OUTLANDISH ARSENALS AND OUTRAGEOUS NAMES

Oddworld Stranger’s Wrath este disponibil pentru DESCARCARE la PRET REDUS si in format universal in App Store.