eMAG. iPhone 6S cu reduceri MARI in Weekend

eMAG are iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu reduceri mari in acest weekend, preturile scazand cu pana la 1200 de LEI fata de cele normale pentru telefoane.

eMAG are pentru fanii iPhone 6S si iPhone 6S Plus reduceri mari in acest weekend, preturile telefoanelor mobile fiind cu 1200 de LEI mai mici in aceasta pagina a magazinului online al eMAG, promotiile fiind disponibile multumita campaniei November Hot Deals, care este in plina desfasurare.

eMAG a desfasurat Black Friday vinerea trecuta si pentru ca alte magazine inca mai continua cu asta, s-a gandit sa faca acum campania November Hot Deals, iar iPhone 6S si iPhone 6S Plus au la eMAG preturi cu 1200 de LEI mai mici pentru cei care sunt interesati sa le cumpere chiar acum.

eMAG. iPhone 6S cu reduceri mARI in Weekend

eMAG listeaza cam toate modelele iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care compania Apple le are in momentul de fata disponibile pentru achizitie, iar in aceasta pagina le aveti pe toate listate si va puteti hotara ce vreti sa cumparati de la eMAG pentru a face un cadou de Mos Nicolae foarte bun pentru o persoana apropiata.

eMAG are iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile pentru achizitie la pret promotional acum, insa separat de ele exista si multe alte modele ale iPhone cu reduceri foarte bune, inclusiv iPhone 8 si iPhone 8 Plus, noile telefoane ale companiei Apple avand preturi reduse la eMAG pentru ca sunt foarte cautate.

eMAG are desigur si promotii la alte cateva zeci de mii de produse din oferta sa, in aceasta pagina fiind listate toate si va recomand sa le analizati cu atentie.

eMAG. iPhone 6S. reduceri mari