eMAG. iPhone SE are Pretul de la Black Friday

eMAG are iPhone SE in vanzare astazi cu acelasi pret pe care telefonul l-a avut de Black Friday, astfel ca vorbim despre o promotie foarte buna.

eMAG. iPhone SE are astazi reduceri extrem de bune, magazinul online oferind pentru telefon promotii extrem de interesante telefonul fiind iar la pretul mic de la Black Friday, el fiind vandut mult mai ieftin decat in Apple Store, in aceasta pagina fiind disponibil produsul, iar promotia este foarte buna in momentul de fata.

eMAG are iPhone SE cu reducere de 800 de LEI fata de pretul de baza din tara noastra, reducerea fata de pretul din Apple Store fiind de 80 de euro, astfel ca vorbim despre un adevarat chilipir pentru un telefon care este vandut la un pret extrem de bun, identic cu cel de acum o saptamana, cand a fost Black Friday.

eMAG are in vanzare diverse modele ale iPhone SE, toate bucurandu-se de promotii mai mici sau mai mari in aceasta pagina, magazinul online avand cate un telefon pentru fiecare buzunar, dar si pentru fiecare preferinta, pentru ca acopera toate modelele pe care compania Apple le are in vanzare acum.

eMAG nu are doar telefoanele iPhone SE cu reduceri foarte bune astazi, ci mai are promotii excelente si la restul modelelor de telefoane ale companiei Apple, insa totul este disponibil doar pana diseara la ora 00:00, dupa care promotiile vor disparea pentru multe dintre ele.

eMAG are reduceri atat de bune incat va recomand sa profitati chiar acum de ele pentru a fi siguri ca nu ratati vreo oferta excelenta si ati putea regreta alegerea facuta.

eMAG iPhone SE redus cyber monday