Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3.3 inca mai poate fi Instalat pe iPhone

iOS 10.3.3 inca mai poate fi Instalat pe iPhone

iOS 10.3.3 inca mai poate fi instalat pe unele modele ale iPhone, compania Apple oferind in continuare actualizarea pentru clientii sai globali.

Contrat strategiei Apple de pana in prezent, in momentul de fata iOS 10.3.3 este in continuare semnat de pentru instalare pe anumite modele ale iPhone. Vorbim aici despre posibilitatea de a instala iOS 10.3.3 folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, pentru cei care inca nu au instalat iOS 11 in propriile telefoane iPhone.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca iOS 10.3.3 este disponibil pentru instalare in iPhone 5S, insa se pare ca inclusiv iPhone 6S ar avea disponibila aceasta versiune a sistemului de operare. Daca ati instalat iOS 11 deja in telefoanele voastre, din pacate nu mai puteti reveni la iOS 10.3.3, insa daca inca nu ati facut acest pas, atunci inca mai aveti ocazia de a instala vechea versiune a sistemului de perare.

De ce permite Apple in continuare instalarea iOS 10.3.3 in loc de a forta instalarea iOS 11 este greu de spus, dar cei care nu vor sa treaca la cea mai recenta versiune a iOS, pot spune pas. Desigur ca persoanele care inca nu au instalat macar iOS 10.3.3 nu se vor grabi sa instaleze iOS 11 vreodata, insa e bine de stiut ca Apple ofera optiunea de a mai instala acest build.

iOS 10.3.3 a fost lansat de catre compania Apple cu foarte multe luni in urma, dar dupa cum va spuneam mai sus, nu puteti face instalarea printr-un proces normal de downgrade. Acestea fiind spuse, iOS 10.3.3 mai este disponibil pentru instalare OTA pentru cei care inca nu au instalat acest build, asa ca nu va faceti sperante la altceva mai mult de atat.

iOS 10.3.3 instalare iPhone 5S

 • d.c

  Dacă a incercat cineva pentru i7 să-mi spună și mie. Mersi!

 • DonCalin

  Sincer nu vad rostul. Poate are bug-uri si vin update-uri dupa update-uri, dar este net superior 10-lui. In afara de wifi si Bluetooth in CC care e o idee foarte proasta. Au compensat cu cellular Data pe care o asteptam demult

 • d.c

  Poate că e net superior pentru 10.
  Dar aș alege din nou 10.3.3. Doar pentru baterie.
  De când am instalat ios 11.1, au dispărut 2 ore de utilizare și nu știu de ce și cum.
  Cu 10.3.3 îmi încărcam doar odată pe zi telefonul, acuma o fac și de 2-3 ori.
  Și îl foloseam în același mod de utilizare, nimic special.
  Iar cu data cellular eram obișnuit de la primul meu iPhone. Deci pentru mine nu ar fi o problemă dacă nici în ios 11 nu ar fi fost implementată această funcție. Dar poate pe alții îi ajută foarte muult. E doar părerea mea

 • alin

  Nu reușesc sa pun 10.3.3 pe 5s, ma ajuta cineva? Mulțumesc!

 • BurN®

  Dar pe 10.3.3 te ținea 24 de ore? Cu 11.2 am ajuns la 11 ore de utilizare ceea ce cu oricare versiune de 10 n-am trecut de 8 ore

 • d.c

  BurN, nu chiar 24 de ore. Dar aveam undeva în jur de 6-7 ore de utilizare și 11-12 ore stand-by.
  Eu încă am 11.1 și sincer maxim 5 ore scot de utilizare. Și fac economisire de energie cum se poate mai bine

 • jhonny9my

  Eu nu inteleg cum scoti 11 ore de utilizare cu ios 11 , pe ce iphone ca nu ai specificat. Eu pe iph 7 obtin 6-7 ore de utilizare si destul standby mai mult de o zi

 • Cody

  IPhone 8 plus, procesul de deblocare cu amprenta durează 3-4 secunde

 • razvan

  si eu din pacate accidental ( a dat fimea update) pe un ipad mini 4 am o baterie execrabila pe IOS 11.

 • Doctortooth

  Nu cred ca se mai poate face downgrade la ios 10.3.3. Cred ca poti face upgrade la 10.3.3 doar daca l-ai avut downloadat in telefon si nu l-ai sters, si atunci cand vrei sa faci update la ios el vede ce ai tu in telefon. Dupa ce faci update la 10.3.3 o sa-ti spuna ca ai posibilitatea sa faci update si la ios 11…
  Mai exact: ai instalat ios 10.0, ai downloadat in telefon ios 10.3.3 si vrei sa faci update. Prima oara o sa instaleze 10.3.3 si automat va sterge update-ul din memorie, apoi vei putea face update la ios 11.

 • keepa

  @Cody, s-ar putea sa ai tu probleme cu cititoru’ de amprente..sau poate un bug, la mine nu dureaza mai mult de jumatate de secunda.
  @jhonny9my, pe 8 plus am scos 11 ore de utilizare cu 4g activ, fara mod economic (ios 11.0.2 parca am si poza daca nu ma insel) pe 11.1.2 am scos maxim 10 ore 20.

 • Cosmin

  Am cumarat recent un Iphone 6. Si a avut deja instalat IOS 11.2.. Vreau sa stiu daca pot cumva sa fac downgrade la IOS 10.3.3. Prin itunes nu ma lasa.

 • Doctortooth

  Din pacate nu mai poti face downgrade.