iOS 10.3.3 inca mai poate fi Instalat pe iPhone

iOS 10.3.3 inca mai poate fi instalat pe unele modele ale iPhone, compania Apple oferind in continuare actualizarea pentru clientii sai globali.

Contrat strategiei Apple de pana in prezent, in momentul de fata iOS 10.3.3 este in continuare semnat de pentru instalare pe anumite modele ale iPhone. Vorbim aici despre posibilitatea de a instala iOS 10.3.3 folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, pentru cei care inca nu au instalat iOS 11 in propriile telefoane iPhone.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca iOS 10.3.3 este disponibil pentru instalare in iPhone 5S, insa se pare ca inclusiv iPhone 6S ar avea disponibila aceasta versiune a sistemului de operare. Daca ati instalat iOS 11 deja in telefoanele voastre, din pacate nu mai puteti reveni la iOS 10.3.3, insa daca inca nu ati facut acest pas, atunci inca mai aveti ocazia de a instala vechea versiune a sistemului de perare.

De ce permite Apple in continuare instalarea iOS 10.3.3 in loc de a forta instalarea iOS 11 este greu de spus, dar cei care nu vor sa treaca la cea mai recenta versiune a iOS, pot spune pas. Desigur ca persoanele care inca nu au instalat macar iOS 10.3.3 nu se vor grabi sa instaleze iOS 11 vreodata, insa e bine de stiut ca Apple ofera optiunea de a mai instala acest build.

iOS 10.3.3 a fost lansat de catre compania Apple cu foarte multe luni in urma, dar dupa cum va spuneam mai sus, nu puteti face instalarea printr-un proces normal de downgrade. Acestea fiind spuse, iOS 10.3.3 mai este disponibil pentru instalare OTA pentru cei care inca nu au instalat acest build, asa ca nu va faceti sperante la altceva mai mult de atat.

iOS 10.3.3 instalare iPhone 5S