iPhone X i-a facut pe Coreeni sa Uite de Samsung

iPhone X i-a facut pe coreeni sa uite de Samsung, lansarea ce a avut loc in cursul zilei de ieri fiind asteptata de foarte multe persoane in frig si zapada.

iPhone X a fost lansat in cursul zilei de ieri in Coreea de Sud, iar fanii au innebunit complet, conform presei coreene, uitand in totalitate ca Samsung mai exista. Exact precum in alte zone de pe glob, iPhone X a fost asteptat in Coreea de Sud de catre fani care au stat chiar si o saptamana la coada pentru a fi siguri ca vor cumpara telefonul celor de la Apple.

iPhone X a fost lansat la precomanda in Coreea de Sud saptamana trecuta si stocurile initiale s-au vandut in doar 3 minute la unii operatori, deci era de inteles de ce urma sa existe cerere imensa. Desi Coreea de Sud este tara din care au pornit spre succes companiile Samsung si LG, iata ca iPhone X are parte de un succes enorm acolo, dar Apple se cam astepta la asta.

iPhone X i-a facut pe coreeni sa uite de Samsung

iPhone X a fost asteptat de sute de oameni in fata multor magazine din tara chiar daca afara ningea, semn ca interesul pentru telefon este dincolo de limitele obisnuite. Nici macar cand lanseaza Samsung sau LG telefoane de acest gen nu exista interes la fel de mare, iar acesta este probabil unul din motivele pentru care birourile Apple au fost asaltate de investigatori ai autoritatilor saptamana trecuta.

“Sohn Hyun-gi, a 26-year-old owner of an iPhone 6S, waited for a week in front of KT Square in Jung District. Despite being the most expensive iPhone ever – and its price tag in Korea is particularly steep – the release of the iPhone X Friday created significant buzz. Apple vendor Frisbee started sales of the model at midnight Friday at its branch in Gangnam District, southern Seoul, and about 200 people lined up despite snowy weather. “

iPhone X are parte de un succes enorm intr-o varietate de zone de pe glob, iar asta a bagat frica in Samsung si LG, insa nici macar ele nu pot opri lansarea de succes din Coreea de Sud. Cei de la Apple nu au avut, din pacate pentru ei, suficiente unitati pentru a acoperi cererea pentru iPhone X existenta in tara, dar asta se va schimba, cel mai probabil, in perioada urmatoare.

iPhone X este un fenomen global si nu prin numarul de vanzari, deoarece stocurile au fost foarte mici, ci prin faptul ca este enorm de scump, dar are cerere foarte mare.

iPhone X lansare Samsung

20 COMENTARII

  1. Despre ce reduceri vorbesti din moment ce Apple nu are reducere la iPhone X ? Te rog nu-mi spune de subventiile oferite de operatori, ca asta e ceva normal.

  2. Nebuni.. pur si simplu, nebuni! Sa stai o săptămână la coada pentru un telefon, denotă că lumea cu zi ce trece devine tot m proasta ..parerea mea.. Indiferent de ce marca de telefon este..apple, samsung, lg etc..

  3. Important este câți au luat telefon, nu câți au stat la coada.Exemplu: dacă dau 100 euro / căciula pun pariu ca găsesc 100 pensionari sa stea in fata casei mele la coada? Voi ce Spuneti?..:)))))

  4. Indiferent de producator eu unul nu as sta la coada pe banii mei..zici ca sint in comunism.
    Pe timpul lui ‘regretatul’ am stat destul la cozi…

  5. inca nu am chelit … si ma cam apropii de 10 ani cu iphone … dute si comenteaza unde vrei tu … lasa-ne ……………………

  6. In coreea exista fani apple in jur de 1 milion tara are mult mai multi locuitori cam 5 milioane au lg iar restul au in mare parte samsung un număr extrem de mare fata de celalalte