iPhone X. Ce m-a Impresionat foarte Mult!

iPhone X are o schimbare majora care m-a impresionat foarte mult in cele trei saptamani de utilizare a noului telefon lansat de catre compania Apple.

Detin un iPhone X din ziua lansarii, deci de 3 saptamani, iar in aceasta perioada a existat o schimbare care m-a impresionat mai mult decat celelalte oferite de catre compania Apple. Sigur, iPhone X are Face ID, un ecran mai mare, un decupaj urat, o camera duala mai buna, putere de procesare mai mare si alte cateva noutati, insa dintre toate, a existat o schimbare pe care pot sa spun ca o apreciez din plin la telefon.

Vorbesc despre autonomia bateriei iPhone X, aceasta intrecandu-mi asteptarile cu mult in aceste trei saptamani de utilizare ale telefonului. Am scris acum doua saptamani un iPhone X review, insa vin cu o completare pentru ceea ce am spus atunci si pot sa afirm fara retinere ca e cea mai buna autonomie pe care am avut-o vreodata pentru vreun model al iPhone pus in vanzare de catre compania Apple.

Nu doar ca nu trebuie sa-mi incarc iPhone-ul zilnic, nici cu iPhone 7 Plus nu se intampla asta, dar cu iPhone X ajung sa o durata de stand by de pana la 3 zile cu 9 ore de utilizare. Da, ati citit bine, o perioada de stand by de pana la 3 zile si 9 ore de utilizare pentru iPhone X, iar la asta nici macar nu visam inainte sa cumpar telefonul, ci din contra, ma gandeam ca voi avea parte de o experienta mult mai proasta cu el.

iPhone X. Ce m-a Impresionat foarte Mult!

Inainte sa cumpar iPhone X ma intrebam daca voi avea parte de o autonomie macar la fel de buna precum cea a iPhone 7 Plus, insa noua baterie de 2716 mAh m-a surprins din toate punctele de vedere. Compania Apple anuntase ca iPhone X va avea o autonomie cu pana la 2 ore mai buna decat cea a iPhone 7, insa pot sa spun ca diferenta intre telefoane este cu mult mai mare decat ce s-a promis.

Desigur ca nu tin deschise inutil Bluetooth si Wi-Fi cand nu am nevoie de ele si desigur ca primesc zeci de notificari pe ora, deci ecranul se aprinde constant si aproape de fiecare data urmeaza o deblocare a iPhone X. In aceste conditii, adunand si utilizare pe 4G, apeluri telefonice, etc, ajung l un stand by de 3 zile cu 9 ore de utilizare, ceva ce acum 1 an nu puteam spera de la un iPhone al Apple.

Avand in vedere ca bateria iPhone X nu este mai mare decat cea a iPhone 7 Plus, magia de anul acesta e oferita de noul procesor si, chip-ul pentru inteligenta artificiala si iOS 11. Nu stiu cat va mai tine bucuria cu autonomia mare, pentru ca la anul Apple trebuie sa ne ofere “motive serioase” sa cumparam noile modele, dar pana acum pot spune ca am fost foarte placut impresionat de autonomia telefonului.

iPhone X baterie autonomie