iPhone X. Ce m-a Impresionat foarte Mult!

iPhone X are o schimbare majora care m-a impresionat foarte mult in cele trei saptamani de utilizare a noului telefon lansat de catre compania Apple.

Detin un iPhone X din ziua lansarii, deci de 3 saptamani, iar in aceasta perioada a existat o schimbare care m-a impresionat mai mult decat celelalte oferite de catre compania Apple. Sigur, iPhone X are Face ID, un ecran mai mare, un decupaj urat, o camera duala mai buna, putere de procesare mai mare si alte cateva noutati, insa dintre toate, a existat o schimbare pe care pot sa spun ca o apreciez din plin la telefon.

Vorbesc despre autonomia bateriei iPhone X, aceasta intrecandu-mi asteptarile cu mult in aceste trei saptamani de utilizare ale telefonului. Am scris acum doua saptamani un iPhone X review, insa vin cu o completare pentru ceea ce am spus atunci si pot sa afirm fara retinere ca e cea mai buna autonomie pe care am avut-o vreodata pentru vreun model al iPhone pus in vanzare de catre compania Apple.

Nu doar ca nu trebuie sa-mi incarc iPhone-ul zilnic, nici cu iPhone 7 Plus nu se intampla asta, dar cu iPhone X ajung sa o durata de stand by de pana la 3 zile cu 9 ore de utilizare. Da, ati citit bine, o perioada de stand by de pana la 3 zile si 9 ore de utilizare pentru iPhone X, iar la asta nici macar nu visam inainte sa cumpar telefonul, ci din contra, ma gandeam ca voi avea parte de o experienta mult mai proasta cu el.

iPhone X. Ce m-a Impresionat foarte Mult!

Inainte sa cumpar iPhone X ma intrebam daca voi avea parte de o autonomie macar la fel de buna precum cea a iPhone 7 Plus, insa noua baterie de 2716 mAh m-a surprins din toate punctele de vedere. Compania Apple anuntase ca iPhone X va avea o autonomie cu pana la 2 ore mai buna decat cea a iPhone 7, insa pot sa spun ca diferenta intre telefoane este cu mult mai mare decat ce s-a promis.

Desigur ca nu tin deschise inutil Bluetooth si Wi-Fi cand nu am nevoie de ele si desigur ca primesc zeci de notificari pe ora, deci ecranul se aprinde constant si aproape de fiecare data urmeaza o deblocare a iPhone X. In aceste conditii, adunand si utilizare pe 4G, apeluri telefonice, etc, ajung l un stand by de 3 zile cu 9 ore de utilizare, ceva ce acum 1 an nu puteam spera de la un iPhone al Apple.

Avand in vedere ca bateria iPhone X nu este mai mare decat cea a iPhone 7 Plus, magia de anul acesta e oferita de noul procesor si, chip-ul pentru inteligenta artificiala si iOS 11. Nu stiu cat va mai tine bucuria cu autonomia mare, pentru ca la anul Apple trebuie sa ne ofere “motive serioase” sa cumparam noile modele, dar pana acum pot spune ca am fost foarte placut impresionat de autonomia telefonului.

iPhone X baterie autonomie

53 COMENTARII

  1. iPhone X ajung sa am o durata de stand by de pana la 3 zile cu 9 ore de utilizare
    Inseamna ca X tau e jmecher rau
    Al meu cu ce ai spus mai sus tine 1 zi
    O fi stricat cine stie

  2. Dupa cum ziceam, iPhone X este regele bateriei din clasa lui compacta.
    Sunt sigur ca la anul iphone plus va fi regele clasei mari

  3. Da , asteptam de la SRB ! Eu pot sa va spun ca fata de Ssmsung s8 tine aproape dublu bateria , s8-ul avand baterie de 3000 mA .

  4. Zaone , eu cu i8 cu toate pornite, TOATE,)eu nu vorbesc cu i8 la ureche, doar cu Plantrinicsul , iar in masina cu sistemul audio integrat), 50-51 stand by, utilizare 6h15min-6h45min.

  5. Față de toate modelele Iphone pe care le-am avut ( 4s,5,5s,6plus,7plus si acum X) cea mai buna este pe iphone x , il scot de la incarcat dimineata si il folosesc pe tot timpul zilei destul de mult… si cand il pun seara la incarcat are cam 20 % , deci pot spune ca pe langa celelalte modele pe care , la fel le incarcam , trebuia sa le incarc si de 2-3 ori pe zi … deci este un progres , nu urias , dar destul de mare pentru apple.

  6. Nu pricep ce inseamna “3 zile stand-by CU 9 ore utilizare ” .
    Vrei sa spui ca in 3 zile il utilizezi 9 ore si apoi il incarci ? Ori ar trebui sa spui 3 zile stand-by SAU 9 ore utilizare ?

  7. M-ai lamurit bustean . Nu folosesc iPhone de mult timp si nu ma obosesc sa ma uit in iPhone-ul fiului meu pt atata lucru.
    Exprimarea ta e varza – rezulta 3 zile si 9 ore pana il incarci din nou , ceea ce sa i-o spui lui mutu .

  8. Într-adevăr și eu sunt foarte mulțumit iPhone X 11.2
    Chiar nu m-a așteptam.
    Nu atât de mult ca la zaone
    Dar ori cum este o diferența enorma între 6s plus și 7 plus care le mai dețin încă cu 11.2 instalat pe ele

  9. 3 ore stand-by, adică de când a fost deconectat de la încărcare… Iar în astea 3 zile, 9 ore a fost folosit (adică a stat ecranul aprins).. Dar asta poate varia în funcție de ce faci cu telefonul.

  10. Sa inteleg ca deja te-ai obisnuit cu color shift-ul de care te tot plangeai? ? Au venit unitatile de service (white box-urile) deci il poti schimba insa nu stiu daca prinzi baterie la fel de buna ✌?

  11. Folositi wireless charger? Cineva? Eu am unul dar se cam incalzeste telefonul fata de incarcarea normala, stiu ca e legat de pierderea de energie but still…oare degradam bateria in timp pe varianta wireless?

  12. Si eu folosesc incarcatorul de Samsung S8, fast charge.O intrebare , la tine dupe ce a ajuns la 100% incarcare a ajuns LED-ul incarcatorului sa treaca pe verde, cum s-ar fii terminat incarcarea?

  13. Apple ii trebuie 2700mah sa fie la nivelul celor de 3000-3300. Deci, daca vrei si mai bine,sa fii regele ce depaseste si pe cele de 3500-4000,iei varianta iphone plus din toamna 2018

  14. Cat de mult te ai schimbat fata de ceva ani in urma acum parca te musca cand pomenesti de tweak si de jailbreak
    Mie dor de acel zaone…

  15. Nu ma “musca”, doar ca interesul a disparut. Lumea nu mai poate face jailbreak, sunt “solutii” pentru versiuni vechi de 1/2 ani pe care lumea nu le mai are. In conditiile astea, ce rost mai are sa mai vorbim despre ceva ce a disparut…. ?
    In plus, acum e mult mai complicat sa faci un jailbreak decat era acum 7 ani. Dezvoltatorii nu-ti mai ofera ceva care sa faca jailbreak, iti dau un proiect Xcode pe care trebuie sa-l transformi tu intr-o aplicatie si aici moare tot pentru 99.9% dintre cei care fac jailbreak.

  16. Pad-ul își schimba culoarea in verde atunci când dispozitivul este încărcat, doar dacă este vorba despre un Samsung. Cel puțin in cazul meu așa funcționează. Cu iPhone X nu știu când s-a încărcat complet, trebuie sa ma uit la dispozitiv.

  17. Adaug si eu ca bateria este punctul forte al iPhone X…Am avut iPhone de la modelul 4, dar niciunul nu a avut o autonomie asa buna.

  18. Așa este, indiferent dacă încărcarea se face prin cablu sau wireless. Majoritatea device-lor cu Android se folosesc de acel Led de notificări pentru a te anunța când dispozitivul are putina baterie, când se încarcă și când este complet încărcat.

  19. la iPhone este totusi simplu. Daca il atingi si nu e fierbinte este incarcat! 🙂 Na, asta este, nu e led-ul semnatura lor, de ani de zile ma gandeam ca o sa puna, nu cred ca o sa il vedem la iphone.

  20. Off-topic : Salut, aveți idee cât sta un produs Apple in service ? Am cumpărat căștile Airpods online din Apple store Finlanda si au venit defecte (nu intra in pairing mode si nici reset nu puteam sa ii dau) Le-am lăsat la un Apple store autorizat ..si au spus ca durează 2 saptamâni. Puteți confirma/infirma …voi ce “experiențe” ați avut ?
    Toate cele bune,