Orange si Vodafone. Ultimul Weekend Black Friday

Orange si Vodafone au reduceri foarte bune la telefoane mobile si abonamente in ultimul weekend de Black Friday in Romania, iar tu trebuie sa profiti de ele!

Orange si Vodafone au in acest weekend ultimele reduceri disponibile pentru Black Friday, cei doi operatori de telefonie mobila oferind promotiile toata saptamana. Incepem cu cei de la Orange, care in magazinul online, prin aceasta pagina, are promotii foarte interesante la diverse modele de telefoane mobile, abonamente si accesorii cu preturi extrem de bune in aceasta perioada.

Orange are in momentul de fata reduceri foarte bune la telefane mobile Samsung, Huawei, iPhone si multe altele, ele fiind vandute in principal cu abonamente. Aveti si la acestea preturi promotionale la Orange, insa telefoanele cumparate la pret standard nu sunt chiar atat de ieftine precum ar trebui, dar asta e situatia la toti operatorii de telefonie mobila.

Orange are totusi reduceri si la obiectele conectate la internet, adica gadget-uri inteligente care pot fi controlate prin Wi-Fi, Bluetooth, sau internet pentru a imbunatati experienta noastra in casa. Separat de astea, la Orange veti gasi, in aceasta pagina, in premiera in Romania si internet gratuit de Black Friday, operatorul oferind cate o zi de internet gratuit pentru clienti pana la finalul acestui an.

Orange si Vodafone. Ultimul Weekend cu reduceri de Black Friday!

Vodafone, pe de alta parte, are in aceasta pagina reduceri tot la telefoane mobile, abonamente, accesorii si diverse alte produse disponibile in cadrul magazinului sau online. Si aici vorbim despre telefoane mobile Samsung, iPhone, sau Huawei, acestea fiind vandute la preturi foarte bune la abonamentele Vodafone cu ocazia Black Friday, dar la pret standard situatia e alta.

Vodafone are disponibile deasemenea accesorii cu reduceri foarte bune in ultimul weekend de Black Friday, acestea avand preturi promotionale cu mult sub asteptari. Nici abonamentele celor de la Vodafone nu sunt de neglijat, preturile pentru ele fiind fie reduse, fie sunt oferite gratuitati pentru clienti, totul in ideea de a face oferta “sa merite” pentru cei interesati de ea.

Vodafone are deasemenea gadget-uri interconectate in aceasta pagina, exact precum in cazul celor de la Orange, ele permitand controlarea diverselo functii ale unei case. Orange si Vodafone mai au aceasta campanie promotionala activa pana la sfarsitul zilei demaine, asa ca daca sunteti interesati sa profitati de reduceri, va recomand sa o faceti cat ele inca mai sunt disponibile.

Orange Vodafone reduceri Black Friday