Cea mai Scumpa Carcasa pentru iPhone X

iPhone X este prezentat cu cea mai scumpa carcasa creata pentru telefon, o companie americana avand in vanzare acest accesoriu extravant pentru telefonul Apple.

iPhone X este cel mai scump smartphone de pe piata in momentul de fata, iar pentru un asemenea telefon mobil, iar pentru el este nevoie si de cea mai scumpa carcasa pentru un telefon mobil, nu? Unii ar fi de aceasta parere, asa ca in clipul video de mai jos putem vedea un iPhone X pe care este montata cea mai scumpa carcasa pentru un smartphone, ea fiind fabricata din titan.

iPhone X este combinat in clipul video de mai jos cu o carcasa Advent din titan, ea avand pretul de pornire de 645 de dolari in SUA in momentul de fata. Desigur ca acesta este un pret de pornire, deoarece in functie de personalizarile care sunt facute pentru ea, pretul poate sa creasca pana la 1300 de dolari, dar iPhone X merita orice, nu-i asa ?

iPhone X este un telefon frumos, in proportie de 99%, insa carcasa aceasta este urata, din punctul meu de vedere, dar mai conteaza gusturile cand ai bani sa cheltui aiurea pe asa ceva ?