Google Pixel Buds vs AirPods – Comparatie Detaliata

Google Pixel Buds si AirPods apar intr-o comparatie detaliata care ne arata ce ofera fiecare tip de produs oferit de catre cele doua companii.

Google Pixel Buds au fost lansate luna aceasta de catre compania Google, castile wireless fiind oferite ca raspuns la AirPods vandute de catre compania Apple. Dupa cum probabil stiti deja, AirPods au fost lansate anul trecut de catre Apple si sunt o pereche de casti wireless care se conecteaza automat si imediat cu iPhone, oferind o varietate de functii extrem de utile pentru utilizatori, ele fiind la reducere aici.

Google Pixel Buds incearca sa fie ceva similar, doar ca vorbim despre un produs care arata inferior, in comparatie cu AirPods, si care vin cu o carcasa ciuda si greu de folosit de catre posesori. Veti vedea in clipul video de mai jos o comparatie intre AirPod si Google Pixel Buds pentru a va face o idee cu privire la ceea ce ofera ele, iar compania Apple arata ca a gandit multe dintre detaliile produsului inainte de a-l lansa.

Google Pixel Buds nu este un produs rau, dar este un produs care are nevoie de multe imbunatatiri, asa cum se intampla cu toate produsele de acest gen aflate la prima generatie.