Google Pixel Buds Ataca Suprematia AirPods

Google Pixel Buds ataca suprematia AirPods pe piata castilor Bluetooth inteligente, noul produs al Google putand fi cumparat chiar din acest moment.

Google Pixel Buds este o pereche de casti anuntata zilele trecute de catre compania Google impreuna cu Google Pixel 2, ea fiind oferita dupa ce portul audio de 3.5mm a fost eliminat din telefon. Google Pixel Buds este o pereche de casti wireless care se conecteaza la diverse telefoane mobile folosind Bluetooth, adica exact ceea ce fac si AirPods, insa cu diferenta ca sistemul de conectare nu ar fi chiar la fel de bun.

Google Pixel Buds ofera totusi suport extins pentru multiple tipuri de telefoane mobile, iar Google Assistant este oferit pentru orice fel de telefon Android care poate rula acest software. Google Pixel Buds au deasemenea o autonomie de 5 ore si pot fi incarcate de inca 4 ori cu o carcasa speciala in care sunt vandute, aici existand deasemenea similaritati cu AirPods, deci castile Google vin si cu posibilitatea de a fi purtate in jurul gatului.

Google Pixel Buds ataca suprematia AirPods

Google Pixel Buds au totusi un avantaj enorm in fata AirPods, deoarece Google sustine ca sunt capabile sa faca traduceri in timp real pentru utilizatori, ceea ce niciun alt produs similar nu poate oferi. Google Pixel Buds se folosesc de Google Translate pentru a oferi aceasta functie, utilizatorul rostind cuvintele in telefon, acesta traducand si redand expresiile pentru interlocutori, interactiunea inversa fiind oferita deasemenea.

Google Pixel Buds sunt o pereche de casti extrem de interesante care nu functioneaza exclusiv cu Google Pixel 2 si cred ca multa lume va fi foarte interesate de ele.  Google Pixel Buds sunt vandute la pretul de 160 de dolari de catre compania Google, deci foarte aproape de AirPods, intentia celor din Mountain View fiind cat se poate de clara si vor fi interesante primele comparatii intre produse.

Articolul precedentHuawei Mate 10 – Baterie Mare fata de iPhone X
Articolul următorFacebook Messenger si noua Functie a Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.