Samsung Galaxy S8. Un MARE Rival Samsung il Vinde in Magazine

Samsung Galaxy S8 este vandut in magazine de catre unul dintre cei mai mari rivali ai companiei coreene intr-o miscare extrem de surprinzatoare.

Samsung Galaxy S8 este actualul telefon premium pentru utilizatorii obisnuiti pe care coreenii il vand pe pietele globale, interesul pentru el ramanand in continuare la nivel relativ ridicat. Samsung Galaxy S8, care are reduceri mari aici, continua sa fie important pentru cei de la Samsung, cel putin pana cand Samsung Galaxy S9 va ajunge pe piata, iar pana atunci aflam ca un mare rival al coreenilor il vinde in propriile magazine.

Samsung Galaxy S8 este vandut de catre cei de la Microsoft, da ati citit bine, in propriile magazine incepand de saptamana trecuta, miscarea fiind una foarte surprinzatoare pentru cei din Redmond. Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus si chiar Samsung Galaxy Note 8 sunt vandute de catre compania Microsoft in propriile magazine, iar cu ocazia Black Friday telefoanele au disponibile inclusiv diverse reduceri.

Samsung Galaxy S8 vand in magazinele Microsoft este un semn ca americanii au cedat in lupta pe piata smartphone cu cei de la Samsung si-au recunoscut infrangerea si vor sa mearga mai departe. Mai mult decat atat, cei de la Microsoft au in vanzare inclusiv Razer Phone de saptamana trecuta, deci Samsung Galaxy S8 nu este oferit in exclusivitate ca smartphone de la un alt producator in magazinele Microsoft.

Samsung Galaxy S8. Un mare rival Samsung il vinde in magazine

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 disponibile impreuna in magazinele Microsoft probabil nu vor creste substantial vanzarile coreenilor, dar ridica foarte multe sprancene. Microsoft nu a oferit o explicatie pentru aceasta schimbare, dar teoria populara sustine ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8  sunt vandute pentru a promova aplicatiile office pe care compania americana le are pentru Android.

Samsung Galaxy S8 nu mai este de mult cel mai bun telefon Android al momentului, dar chiar si asa, este vandut la preturi mai mult decat bune in momentul de fata. Cei de la Microsoft incearca sa atraga atentia asupra propriilor produse prin vanzarea Samsung Galaxy S8 si aceasta este o solutie pentru a creste popularitatea aplicatiilor, iar initiativa lor va fi cel mai probabil incununatata de succes.

Samsung Galaxy S8 in magazinele celor de la Microsoft este o schimbare uriasa pentru compania americana si cred ca foarte multa lume va ramane uimita sa vada telefonul acolo. In ciuda acestui lucru, Microsoft a aratat intotdeauna flexibilitate, spre deosebire de Apple, si colaboreaza cu multe companii pentru a face bani, dar ar fi curios sa vedem si ce fel de succes are Samsung Galaxy S8 in magazinele Microsoft.

Samsung Galaxy S8 microsoft