Samsung Galaxy S8 a avut Vanzari sub iPhone 6S

Samsung Galaxy S8 a avut vanzari mai mici decat cele ale iPhone 6S in T3 2017, evolutia companiei coreene aratand cat de mare e concurenta in piata smartphone.

Samsung Galaxy S8 are parte de un sfarsit de an cam trist, cu reduceri de 1600 de LEI in aceasta pagina, dar si cu vanzari mai slabe decat cele ale iPhone 6S, conform celor de la Canalys. Compania specializata pe analizarea pietelor globale sustine ca seria Samsung Galaxy S8 s-a vandut in 10.3 milioane de unitati in T3 2017, adica in trei luni de zile, in timp ce iPhone 6S s-a vandut in 7.9 milioane de unitati in aceeasi perioada.

Samsung Galaxy S8 Vanzari iPhone 6S

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus impreuna au adunat vanzari cu doar 2.4 milioane de unitati mai mari decat iPhone 6S, semn ca in realitate primul are vanzari inferioare telefonului Apple. Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt vandute intr-un raport de 60/70 la 40/30 pe pietele globale, foarte multe persoane fiind interesate de modelul cu ecran mai mare, asa ca situatia e cam proasta pentru Samsung.

Samsung Galaxy S8 a fost intrecut in vanzari de catre un telefon vechi de 2 ani de zile, da iPhone 6S a implinit 2 ani de zile in septembrie, dar tot inregistreaza vanzari mai bune decat telefonul Samsung. E drept ca Samsung Galaxy S8 este mai scump decat iPhone 6S, insa vanzarile iPhone 7, care e la egal cu telefonul Samsung, au fost cel mai probabil duble, asa ca aici nu pot exista dubii cu privire la cererea existenta.

Samsung Galaxy S8 – mai mici decat ale iPhone 6S

Samsung Galaxy S8 a fost modelul de top al Samsung pana la finalul lunii august, deci in jumatate din T3 2017, dar chiar si asa, n-a reusit sa adune vanzari cat ale iPhone 6S. Nu exista cifre de vanzari pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus impreuna, dar e posibil ca aceasta serie sa fi avut vanzari egale cu cea Samsung Galaxy S8, sau poate doar usor mai mici, insa asta spune multe despre clientii companiei Samsung.

“Samsung had a positive quarter. It discounted the Galaxy S8 in several major countries in Q3, which helped ease inventory buildup from the previous quarter. In total, it shipped 10.3 million devices from its Galaxy S8 range in Q3. But Samsung’s golden period of having a differentiated product has now ended.”

Samsung Galaxy S8 trebuia sa fie telefonul care sa sparga toate recordurile de vanzari pentru Samsung, insa dupa cateva informatii initiale privind vanzarile dupa lansare, n-am mai auzit nimic despre el. Samsung nu a mai spus ca telefonul doboara recorduri peste recorduri de vanzari, ci doar ca Samsung Galaxy S8 s-ar vinde usor mai bine decat seria anterioare, dar asta a fost acum cateva luni.

Samsung Galaxy S8 este un telefon foarte interesant, a dat tonul implementarii de ecrane care acopera intregul panou frontal al carcasei, dar a cam fost dat uitarii prin vara. Samsung Galaxy S8 i va face loc Samsung Galaxy S9 in curand si va fi interesant de vazut daca va putea depasi iPhone 8 in vanzari, Samsung Galaxy S8 reusind asta in T3 2017.