Asa Adaugi inca doua butoane Virtuale pe iPhone

Daca ai un iPhone cu ecran de minim 4.7 inch si nu-ti place sa te “intinzi” in partile laterale ale acestuia pentru a controla interfata de utilizator, ei bine exista o solutie pentru tine. Mai exact, vorbim despre o folie a companiei Intellitouch, aceasta permitand integrarea a inca doua butoane virtuale pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple.

Acestea sunt implementate multumita unei tehnologii care face legatura dintre baza foliei, aflata langa butonul Home, si partea superioara, unde sunt butoanele de navigatie. Apasarea celor doua bitoane virtuale din partea stanga/dreapta a butonului Home va controla butoanele virtuale din partea superioara a interfetei aplicatiilor.

Marea schimbare adusa de catre aceasta folie sta in faptul ca ea elimina complet necesitatea de a mai folosi sistem Reachability in multe situatii pentru a controla aplicatiile. Desigur ca nu orice aplicatie pentru fi controlata total folosind acest sistem, insa totul este mult simplificat, folia putand fi cumparata de pe website-ul celor de la Intellitouch, ea fiind disponibila pentru diverse modele ale iPhone.