Prima Pagina iOS 11 iOS 11. Noua Problema care Enerveaza Utilizatorii

iOS 11. Noua Problema care Enerveaza Utilizatorii

iOS 11 are o noua problema foarte enervanta pentru milioane de utilizatori din lumea intreaga, compania Apple fiind obligata sa o rezolve din nou.

iOS 11 nu a fost facut sa fie lipsit de probleme, iar asta este pe deplin clar deoarece astazi vorbim despre una noua care enerveaza extrem de multi utilizatori din lumea intreaga. Vorbim despre o noua problema cu sistemul de autocorectare din telefoanele iPhone, acesta corectand cuvantul it in I.T pe toate versiunile iOS 11 pe care le-a lansat compania Apple.

iOS 11 are problema prezentata in clipul video de mai jos, ea fiind cat se poate de clara, iar desigur ca afectati sunt doar cei care folosesc sistemul QuickType cu sugestii de scriere. Desigur ca nu este nevoie ca utilizatorii sa aiba vreo scurtatura setata pentru acest cuvant, sau oricare altele, schimbarea fiind facuta automat si nu asa cum isi doresc oamenii.

iOS 11. noua problema care enerveaza utilizatorii

iOS 11 are aceasta problema raportata de catre utilizatori pe cam tot internetul, inclusiv pe propriile forumuri, deci inginerii sai sunt cu siguranta “in tema” cu privire la aceasta noua problema. Partea cea mai proasta pentru Apple este ca ea vine la doar cateva saptamani dupa ce alta problema cu sistemul de autocorectare al iOS 11 a generat frustrari similare pentru utilizatori, iOS 11.1.1 fiind lansat pentru a o rezolva.

iOS 11 va avea nevoie de o noua actualizare pentru a readuce lucrurile la normal, compania Apple fiind din nou pusa in postura ingrata de a isi actualiza sistemul de operare des. In mod normal problemele de acest gen nu ar trebui sa existe intr-un sistem de operare atat de avansat precum sustine Apple, dar astea se intampla des la americani.

 • silvius

  “iOS 11 nu a fost facut sa fie lipsit de probleme”. What? Vrei sa spui ca a fost făcut sa aibă probleme?

 • silvius

  Cred ca ai dreptate.

 • silvius

  Dar dreptate am și eu când cred ca atât au putut face. Și-au atins limita de sus a incompetentei.

 • Alex

  Atâtea buguri… Asta e. În loc să meargă spre evoluție, ei strică softul și fanii se consolează cu ideea ca “iOS 11 nu a fost făcut să fie lipsit de probleme”. Un adevărat argument al incompetentei celor de la Apple

 • silvius

  Eu am venit pe iOS după 10 de Samsung

 • silvius

  Așa se explica comentariile mele acide la adresa Apple, totala frustrare și dezamagire. Talibani care au mintea virusat de Apple sau interesați in promovarea lor ma vor combate sigur.

 • Visan Teodor

  Ok,inteleg ca iOS 11 are probleme,nu e o noutate in lumea iOS.Totusi,nu înțeleg cum de oamenii se consolează cu asemenea buguri?Asta înseamnă să folosești cel mai avansat sistem de operare din lume,sa accepți ce ți se dă,deși experiență de utilizare e jenantă?

 • Crs

  E jalnic mai ales aia ca nu poti oprii wifi-ul si bluetooth-ul din bara de comenzi rapide, trebuie să intri în setări ca prin 2010 poate nici atunci nu era asa

 • Nachos

  Asta se datoreaza faptului ca apple tot adauga gesturi noi si nspe nebunii dar ei nu au fost in stare sa zicem asa sa puna la punct vechiul soft dar ei au lansat ios 11 sigur ca se fac update uri regulate dar se pare ca rezolva una strica doua, afara cu inginerii aia care se pare ca mai mult complica lucrurile..eu unul as fi mers pe ceva mai simplu dar nu hai sa ne complicam cu nspe mii de senzatii 😂😂😂rip ios desi asta e adevarul …se pare ca de la o vreme tot mai multe probleme apar …

 • Nachos

  Sigur ar mai fi o varianta in care sa iti cumperi un android cu oreo si alta va fi senzatia 😂😂😂😂🦄🦄🦄

 • silvius

  Cred ca varianta cea mai bunaaaa ar fi un Oreo cu experiența de android

 • Dan

  But it’s not a bug. It’s a feature. Sau vorba răposatului Steve: you’re holding it wrong!

 • uti79

  @Crs esti cam inapoiat mai baiatule , muta-te pe android, daca nu-ti plac noile chestii de ajutor, daca nu le intelegi …

 • uti79

  Iar tu @Silvius nu stiu dc ai trecut la iphone daca nu iti place , cine te-a obligat sa treci de la Samsung droid , caci Iphone-ul cu sistem Ios nu e pt oricine … dc ai plecat de la Samsung ???

 • silvius

  uiti79, ce înțelegi prin “nu e pentru oricine”? Comentariul tău nu are logica. Cum avea sa nu-mi placa dacă nu treceam la iPhone? Ești arogant când spui ca nu e pentru oricine. Pentru cine e? Înțeleg. Poate e pentru cei care tin telefonul numai cu ecranul in jos, ca sa se vadă mărul?

 • silvius

  Ca sa se vadă mărul? Doar pentru cei care accepta orice numai de dragul imaginii?

 • uti79

  Pentru ca tu nu intelegi , ca faptul ca ai vandut samsung si ai trecut la iphone trebuie sa uiti tot ce stiai si cum gandeai pe android si sa o iei ca de la gradinita sa gandesti diferit mult pe un ios , mac etc orice device Apple , care nu au legatura cu ce stiai inainte… si nu sunt arogant , dar multi sunt care vor sa foloseasca un iphone ca pe un samsung , niciodata …

 • silvius

  Aaa, nuuu, uti79!! Ești cu pluta

 • Un Oreo cu experiența de Android?!🧐 Ce ai vrut sa zici de fapt!

 • Eu folosesc Siri pentru a opri Bluetooth.