eMAG. Stocurile iPhone X incep sa Creasca

eMAG listeaza din nou iPhone X ca fiind disponibil pentru precomanda, dupa cateva saptamani in care telefonul era listat cu stoc epuizat de catre magazin.

eMAG pare sa aiba stocuri din ce ce in ce mai mari pentru iPhone X, magazinul online incepand sa listeze din nou telefonul mobil pentru precomanda in aceasta pagina in momentul de fata. Din 3 noiembrie, ziua lansarii iPhone X, si pana acum cei de la eMAG au listat telefonul ca fiind indisponibil, stoc epuizat, insa astazi lucrurile s-au schimbat.

iPhone X apare la eMAG ca fiind disponibil pentru precomanda, din nou, insa desigur ca nu se specifica si o data de livrare pentru o comanda plasata in acest moment pentru telefonul mobil. In ciuda acestui lucru, daca eMAG a inceput sa listeze iPhone X ca fiind disponibil pentru precomanda, este clar ca stocurile s-au imbunatatit si e foarte posibil ca actualele comenzi sa fie livrate mai repede.

eMAG. stocurile iPhone X incep sa creasca

iPhone X este disponibil in cantitati tot mai mari la magazinele Apple din intreaga lume si v-am spus ca asta se va resimti in Romania, eMAG parand sa primeasca loturi mai mari de telefoane. In aceasta pagina gasiti iPhone X vandut de catre eMAG, dar si de catre alte magazine, unele dintre ele avand telefonul si in stoc, insa la preturi surpriza pentru cei dornici sa-l cumpere.

eMAG va livra, probabil, mai repede comenzile pentru iPhone X care au termene de livrare in decembrie, sau nu au deloc termene de livrare, iar asta multumita companiei Apple. Probabil veti fi contactati de catre cei de la eMAG sa fiti anuntati in legatura cu livrarea iPhone X, asa ca nu are rost sa-i sunati si sa-i intrebati care este statusul deocamdata.

Din moment ce la eMAG se observa o imbunatatire a stocurilor, e destul de clar ca si la alte magazine online se intampla acelasi lucru.

eMAG stocuri iPhone X