iOS 11 a adus Multe Probleme pe iPhone si iPad

iOS 11 are probleme foarte mari pe iPhone si iPad, sistemul de operare fiind o sursa nesfarsita de plangeri pentru clientii companiei Apple.

iOS 11 a fost lansat cu foarte multe probleme pentru utilizatorii iPhone si iPad din intreaga lume, in perioada trecuta din septembrie si pana acum ele enervand utilizatorii mai mult decat era de asteptat. In momentul de fata am impresia ca iOS 11 este cea mai problematica versiune a iOS lansata de la iOS 8 incoace, problemele aparand aproape saptamanal si ele sunt atat de stupide incat te intrebi ce face Apple in Cupertino.

iOS 11 este atat de problematic incat e greu sa instalezi sistemul de operare pe iPhone, sau iPad, si sa nu intalnesti macar o problema, fie ea mare, sau mica, in cel mai avansat sistem de operare pentru terminale mobie. Clasicele probleme de interfata ale iOS s-au amplificat in iOS 11 din cauza lansarii iPhone X si a modificarilor pe care compania Apple a fost obligata sa le faca pentru sistemul de operare.

iOS 11 are atat de multe probleme de afisare corecta a elmentelor de interfata, sau a multor aplicatii, incat uneori pe iPhone si iPad pare mai usor s anu folosesti nimic, situatia fiind penibila pentru Apple. Separat de toate acestea, iOS 11 aduce si multe probleme cu functiile care exista in iPhone si ipad, cele cu sistemul de corectare automata fiind mai stupide decat si-ar fi putut imagina inginerii Apple vreodata.

iOS 11 a adus multe probleme pe iPhone si iPad

iOS 11 are atat de multe probleme incat pana acum n-am intalnit vreo persoana care sa-mi spuna in fata ca a avut o experienta buna cu folosirea actualizarii majore pe care Apple a oferit-o. Performantele iOS 11 si autonomia sunt surprinzator de bune fata de ceea ce ma asteptam, dar acesta este un compromis, pentru ca in rest exista atat de multe probleme incat te intrebi daca nu cumva iOS-ul e dezvoltat de inginerii care au facut Android.

iOS 11 a fost prezentat de catre Apple ca marea revolutie pentru sistemul sau de operare pentru telefoane mobile, insa pana acum am vazut doar ca e o sursa constanta de probleme pentru iPhone si iPad. Apple a lansat actualziari aproape o data la doua saptamani din momentul lansarii primei versiuni a iOS 11 si pana acum, iar una nou va fi necesara pentru a rezolva problemele sistemului de autocorectare.

iOS 11 are deasemenea pregatita o alta actualizare majora de catre compania Apple, ea urmand a fi lansata cel mai probabil in 2018, din moment ce boxa inteligenta HomePod are lansarea amanata. N-am avut cu iOS 11 o experienta de utilizare mai buna decat cu iOS 10, n-am intalnit oameni care sa-l laude, stiu ca unii dintre voi aveti alte pareri, asa ca sunt curios sa le aflu.

iOS 11 probleme mari iphone ipad