Prima Pagina Apple Utilizatorii de Produse Apple au mai multi bani de cheltuit decat cei...

Utilizatorii de Produse Apple au mai multi bani de cheltuit decat cei cu Android

Cei care detin produse ale companiei Apple au mai multi bani de cheltuit pentru cumparaturi online in comparatie cu utilizatorii de produse cu Android.

Utilizatorii de produse Apple, in speta iPhone, iPad sau Mac, cheltuie mai multi bani decat cei cu produse Android pentru cumparaturile online, conform unui nou studiu realizat in SUA. Vorbim despre un studiu realizat in perioada Cyber Monday, utilizatorii de produse Apple cheltuind, in medie, 123 de dolari per comanda, in timp ce utilizatorii Android au cheltuit 110 dolari.

Diferenta de 13 dolari este mica, dar vorbim despre un 10% in favoarea utilizatorilor de produse Apple, care denota faptul ca ei au mai multi bani de cheltuit pentru cumparaturile online. Unii ar spune ca utilizatorii de produse Apple sunt mai bogti decat cei de produse Android, insa diferenta e atat de mica incat afirmatia nu-si prea are rostul.

Utilizatorii de Produse Apple au mai multi bani de cheltuit decat cei cu Android

Cele mai populare produse cumparate de Cyber Monday de catre americani au fost tabletele iPad, AirPods, tabletele Samsung, Google Chromecast, sau Microsoft Xbox One X. In SUA s-au stabilit recorduri de vanzari pentru Cyber Monday, dar si recorduri de vizite de pe terminalele mobile, sau de achizitii din acelasi mediu, cam cum se intampla si in Romania.

“For purchases made on smartphones, Apple iOS led with an average order value (AOV) of $123, in comparison to Google Android at $110. Best-selling electronics include Google Chromecast, Apple iPads, Samsung Tablets, Apple AirPods, and Sony Playstation VR. Video games and consoles include Super Mario Odyssey, Nintendo Switch and Microsoft Xbox One X. Toys include PJ Masks and Hatchimals & Colleggtibles, Funko Pop and L.O.L. Surprise dolls, as well as Ride On Cars.”

In SUA, Cyber Monday este o zi foarte importanta cu reduceri masive, dupa Black Friday, iar in Romania deocamdata nu s-a “portat” aceasta traditie americana, dar sigur va veni. In lumina tuturor celor intamplate pana acum, cei de la Adobe prezic faptul ca sarbatorile de iarna vor genera vanzari record pentru magazinele americane.

Utilizatori Apple cheltuie Android

 • Minisonina

  Da, si eu mi-am luat ieri AirPods. Sigilate, de pe oleics cu 550lei. Cred ca sunt tampit ca am dat atatia bani, dar daca nu-mi plac pot sa le vand fanilor disperati. Momentan vand pe cele ale telefonului ca posesorii de iPhone pun botul la prostii la suprapret.

 • Srb Srb

  Slaba rau minciuna

 • Olimpiu

  Sper sa nu inceapa inca o polemica bogati vs. saraci …

 • creed

  Cum adică , utilizatorii Apple au cheltuit 13$ Per comanda iar cei Android au cheltuit 110$ ??!!!

 • Minisonina

  Bai baiete, vezi poate ai si alta treaba. Nu e nicio minciuna, e punctul meu de vedere. Daca nu-ti place, pa.

 • Crs

  Srb are android deci ce concluzie putem trage

 • myimyic

  Superb sa fii bogat

 • myimyic

  Srb are telefon android cu gingerbread

 • Florin

  La asta instiga articolul dar realitatea e simpla. Diferenta e neglijabila. Ca si mine, si alti utilizatori de Apple au avut ceva bani cheltuiti pe aplicatii din Appstore. Nu device-ul at fi problema cat sumele bagate in Apple pe software sau muzica. Fiind un sistem inchis pana nu demult era descuranjant sa faci trecerea si continuai sa tot bagi bani in urmatorul model …si tot asa, asta doar din cauza ecosistemului inchis (proasta strategie). E de ajuns un impuls dar de un genius incompetent si odata trecut in cealalta barca nu m-am mai uitat inapoi. Povestea asta cu “androidul e pentru saraci” e asa expirata incat ma lasa rece. Sunt la al 4-lea flagship Samsung deja.

 • De ce ar instiga articolul la ceva ? E pura realitate ca unii cheltuie mai mult decat altii, iar presupunerea este ca o fac pentru ca au mai multi bani.

 • Florin

  Daca e doar o presupunere de ce e formulat in asa fel incat sa para ca cine alege un Samsung sau un Pixel (de exemplu) ar fi mai sarac?

 • Florin

  Airpods ar fi ok daca nu ar exista iconx sau alte “doape” smart wireless.