Prima Pagina iPhone XS iPhone XS. Macheta Comparata cu iPhone X si 8 Plus

iPhone XS. Macheta Comparata cu iPhone X si 8 Plus

iPhone XS apare astazi intr-o prima comparatie interesanta cu iPhone X si iPhone 8 Plus, o macheta a telefonului fiind creata in lumea reala pentru proiect.

iPhone XS apare astazi intr-o prima comparatie cu iPhone X si iPhone 8 Plus pentru a ne arata ce-ar putea face anul viitor compania Apple cu un telefon care are diagonala de 6.5 inch. Am vazut diverse zvonuri care spuneau faptul ca iPhone XS va fi lansat in 2018 in doua modele, unul care are ecran cu diagonala de 5.8 inch si unul care are diagonala de 6.5 inch, iar astazi vedem cum ar putea gandi Apple totul pentru noi.

iPhone XS ar putea fi pozitionat de catre Apple ca un telefon cu dimensiune mai mare decat cea a iPhone 8 Plus, insa diferenta data de cresterea in diagonala ecranului ar compensa orice. Ganditi-va ca iPhone XS ar putea oferi un ecran cu diagonala de 6.5 inch intr-o carcasa aproape la fel de mare cu cea a unui iPhone 8 Plus, Apple putand pune in vanzare un telefon mai interesant decat Samsung Galaxy Note 8.

iPhone XS. macheta comparata cu iPhone X si 8 Plus

iPhone Xs comparat iPhone 8 Plus vs iPhone X

iPhone XS este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple pentru a fi lansat pe piata cel mai probabil in luna septembrie a anului viitor. Macheta iPhone XS de mai jos este realizata de catre celebrul leaker de informatii privind iPhone X, Benjamin Geskin, dar de aceasta data fara informatii “din interior”, doar cu putina imaginatie si calcule facute inainte de a crea macheta in Photoshop.

iPhone XS ar putea fi chiar mai mare decat iPhone X, daca Apple il va realiza chiar asa cum anunta zvonurile de acum, ecranul de diagonala de 6.5 inch putand fi o surpriza uriasa pentru fani. Compania Apple ar putea oferi un ecran atat de mare in iPhone XS numai daca va putea cumpara suficient de multe ecrane de la Samsung, sau alte companii, insa ramane de vazut cine-i va putea indeplini cerintele riguroase.

iPhone Xs comparat iPhone 8 Plus vs iPhone X 1

 • Srb Srb

  NUUU. Mai bine pun display de 6.4″ dar sa pastreze dimensiunea iphone PLUS…si asa e prea mare..

 • Srb Srb

  iPhone XS probabil va fi vechiul SE
  iPhone XS de 4.5″-5″
  iPhone X 5.8″
  iphone XL 6.4″

 • Alexandru

  Din cate i-mi aduc aminte @Srb mult mai criticai pe altii cu dimensiunile “ palete, etc” …. acum pari a fi de acord …
  Interesant.

 • Lucian84

  Chiar și o macheta trebuie sa aibă decupajul ăla ? Wtf

 • Yo

  Srb aka zaone. Trage apa dupa Srb.

 • Srb Srb

  Mai citeste odata ce am spus. Daca si dupa a 2a oara tragi aceeasi concluzie inseamna ca trebuie sa mergem sa te controlam

 • Srb Srb

  Pai daca arata superb

 • Olimpiu

  XS te duce cu gandul la Xtra Small …

 • vandFER

  slug o lasa ne. esti atat de prost ca ne provoci greata. uie SRB

 • Florin

  Iphone XXL, XXX si ce mai urmeaza?