Prima Expozitie bazata pe ARKit va fi Deschisa in SUA

ARKit din iOS 11 are parte de prima expozitie in care vor fi prezentate creatii realizate in realitate augmentata, premiera aducand multa atentie spre platforma Apple.

ARKit este un sistem lansat de catre compania Apple impreuna cu iOS 11, el permitand crearea de aplicatii care se folosesc de suportul pentru realitate augmentata implementat in iPhone si iPad. Apple a promovat ARKit atat de bine pe cat a putut, iar acum vedem si prima expozitie publica bazata in totalitate pe realitate augmentata si ARKit din iOS 11.

Aceasta expozitie se va deschide in data de 5 decembrie in cadrul Saptamanei Artei care se desfasoara in Miami, iar in ea vor fi prezentate creatiile unei artiste numite Felice Grodin. Creatiile acesteia vor putea fi dezvaluite folosind iPhone si iPad prin intermediul aplicatiei PAMM, care are integrat suport si pentru ARKit.

In clipul video de mai jos aveti prezentata o explicatie cu privire la ceea ce urmeaza sa fie disponibil in cadrul acestei expozitii, ideea din spatele sau fiind extrem de interesanta. Desi nu se stie daca Apple sponsorizeaza in vreun fel aceasta expozitie, e destul de clar ca ea aduce foarte multa atentie spre ARKit-ul celor din Cupertino.