Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9. Lansarea CONFIRMATA de Coreeni

Samsung Galaxy S9. Lansarea CONFIRMATA de Coreeni

Samsung Galaxy S9 are lansarea mult mai rapida confirmata indirect chiar de catre compania Samsung, ea facand astazi un anunt oficial care a eliminat dubiile.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat de catre compania Samsung mult mai devreme decat se asteptau mai toti fanii, iar asta din cauza faptului ca iPhone X i-a afectat atat de serios vanzarile. Samsung Galaxy S9 trebuie sa ajunga pe piata mai repede pentru a putea reduce din pierderile pe care coreenii le inregistreaza in momentul de fata, Galaxy S8 avand reduceri masive aici, iar planul a fost pus oficial in miscare cu un anunt astazi.

Samsung Galaxy S9 are deja in productie noul chip Exynos 9810 care va ascunde procesorul produs folosind un proces de fabricatie de 10nm, o imbunatatire majora fara de anul trecut. Samsung Galaxy S9 a avut noul chip anuntat fara “surle si trambite” de catre coreeni acum cateva saptamani, el urmand a incerca sa-i faca fata chip-ului A11 Bionic din iPhone X, dar nu singur, ci impreuna cu Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in mod clar mai devreme decat anul trecut din moment ce noul chip e deja in productie, aceasta incepand anul trecut abia prin februarie pentru seria anterioara. Practic, neoficial Samsung Galaxy S9 are confirmata lansarea mult mai devreme de catre compania coreeana si stim deja ca prezentarea oficiala va avea loc in luna ianuarie, in timp CES 2017 din Las Vegas.

Samsung Galaxy S9. lansarea confirmata indirect de catre coreeni

Samsung Galaxy S9 va avea un chip 9810 care va oferi performante mai bune decat cele ale actualelor modele, dar si o eficienta energetica cu pana la 15% mai buna decat in 2017. Mai mult decat atat, acest chip va fi produs in cantitati mult mai mari decat seria anterioara, astfel ca si Samsung Galaxy S9 va putea fi fabricat de catre coreeni in cantitati mult mai mari pentru lansarea din 2018.

“Samsung Electronics, a world leader in advanced semiconductor technology, today announced that its Foundry Business has commenced mass production of System-on-Chip (SoC) products built on its second generation 10-nanometer (nm) FinFET process technology, 10LPP (Low Power Plus).”

Samsung Galaxy S9 va ajunge in magazine in perioada ianuarie – martie, compania coreeana neavand deocamdata o perioada clara in care va incepe sa vanda telefonul, sau poate ca e una treptata. Mai exact, e foarte posibil ca Samsung Galaxy S9 sa fie lansat in ianuarie in unele tari importante si pana in martie sa ajunga in alte tari, anul trecut fiind facuta o lansare similara, dar intr-o perioada mai scurta.

Samsung Galaxy S9 trebuie sa ajunga foarte repede pe piata pentru a putea face uitat intr-o anumita masura iPhone X, altfel Samsung risca sa nu mai poata raporta incasari si profit chiar atat de mari. Desigur ca totul depinde si de productia pe care Samsung Galaxy S9 o va avea, desi procesul va fi mai usor de produs, asa ca totul depinde de ceea ce se va intampla in urmatoarele saptamani.

Samsung Galaxy S9 lansarea confirmata

 • rundown

  Ce inseamna de fapt un proces de fabricatie 10 nm?? Autonomie/performante mai bune in conditii de altfel neschimbate, la asta adaugandu-se diminuarea considerabila a marimii procesorului sau cum? Habar nu am daca mi-am raspuns singur la intrebare sau nu

 • Srb Srb

  Mizeria vine, saracii vor vorbi despre cat de superb e, dar nimeni nu isi va cumpara, totul ramane la statut de “vorba” /scris pe aici pt ca toata lumea c cumpara Apple si nu kkt Samsung

 • Dani

  Iar apare asta cu comentarii de toată jena.. Om stresat! 😂

 • jhonny

  Am am vb cu un samsonist si spunea ca tehnologia se plateste referindu se la pretul lui s8 , am ras de m am saturat , omul avea probleme serioase.

 • Srb Srb

  tii un monolog…te rog continua

 • Srb Srb

  cam da

 • shapk

  Orice zvon despre S9 il legati de Iphone. Nu asta e cauza pentru care Samsung va lansa mai devreme S9. Cauza reala este ca isi permite sa produca mai repede. Iphone X are grave intarzieri de productie pentru ca Apple nu produce nimic din acel telefon si asteapta dupa furnizorii de componente. Sa nu uitam ca unele componente sunt livrate de Samsung. Invers nu am vazut. Nu am auzit ca Samsung sa cumpere ceva de la Apple si asta pentru ca nu are ce.

 • jhonny

  Problema este ca samsung nu vrea sau nu poate sa perfectioneze tehnologiile actuale iar apple o face mai bine ca ei , dar nu deajuns de bine.

 • Mircea

  Samsung nu cumpara, ea fura.

 • Lazu

  Zic*

 • :)))

 • Nobody

  De unde sunt informații că au scăzut vânzările la Samsung?!?!