iOS 11. Apple recomanda o Rezolvare pentru Problema care Frustreaza Utilizatorii

iOS 11 are o noua problema frustranta pe iPhone si iPad, iar Apple are o recomandare pentru milioanele de clienti care sunt afectati din cauza ei.

iOS 11 are o noua problema enervanta despre care v-am vorbit zilele trecute, ea aparand la doar cateva saptamani dupa ce alta identica a demonstrat pentru prima oara ca Apple nu face software de calitate. Avand in vedere ca acum vorbim despre a doua problema identica pentru iOS 11 in mai putin de o luna, este clar ca inginerii celor de la Apple sunt depasiti de situatie.

iOS 11 are acum o problema din cauza careia cuvantul it este scris I.T daca sistemul de scriere predictiva este activat pe iPhone sau iPad pentru utilizatorii din lumea intreaga. Acest sistem invata din ceea ce scriem in mod uzual si fooseste inteligenta artificiala din cloud pentru a face recomandari pentru scriere in iOS 11, dar inteligenta asta artificiala nu e prea inteligenta.

iOS 11. Apple recomanda o rezolvare pentru problema care frustreaza utilizatorii

iOS 11 va fi actualizat, cel mai probabil saptamana viitoare, de catre compania Apple pentru a avea aceasta problema rezolvata, insa intre timp americanii recomanda o rezolvare rapida. Aceasta nu este identica cu cea facuta acum cateva saptamani, Apple spunand ca o simpla resetare a dictionarului iOS 11 fiind suficienta pentru a o rezolva.

iOS 11 permite resetarea dictionarului de cuvinte din iPhone si iPad din Settings > General > Reset > Reset Keyboard Dictionary, asa ca asta trebuie sa faceti chiar acum daca sunteti afectati. Ca sa fiu complet sincer, ma gandeam ca Apple nu va mai avea probleme stupide de acest gen, dupa ce am trecut deja printr-una, dar iata ca orice e posibil si in Cupertino.

iOS 11 solutie problema scriere