Prima Pagina iOS 11 iOS 11. Apple recomanda o Rezolvare pentru Problema care Frustreaza Utilizatorii

iOS 11. Apple recomanda o Rezolvare pentru Problema care Frustreaza Utilizatorii

iOS 11 are o noua problema frustranta pe iPhone si iPad, iar Apple are o recomandare pentru milioanele de clienti care sunt afectati din cauza ei.

iOS 11 are o noua problema enervanta despre care v-am vorbit zilele trecute, ea aparand la doar cateva saptamani dupa ce alta identica a demonstrat pentru prima oara ca Apple nu face software de calitate. Avand in vedere ca acum vorbim despre a doua problema identica pentru iOS 11 in mai putin de o luna, este clar ca inginerii celor de la Apple sunt depasiti de situatie.

iOS 11 are acum o problema din cauza careia cuvantul it este scris I.T daca sistemul de scriere predictiva este activat pe iPhone sau iPad pentru utilizatorii din lumea intreaga. Acest sistem invata din ceea ce scriem in mod uzual si fooseste inteligenta artificiala din cloud pentru a face recomandari pentru scriere in iOS 11, dar inteligenta asta artificiala nu e prea inteligenta.

iOS 11. Apple recomanda o rezolvare pentru problema care frustreaza utilizatorii

iOS 11 va fi actualizat, cel mai probabil saptamana viitoare, de catre compania Apple pentru a avea aceasta problema rezolvata, insa intre timp americanii recomanda o rezolvare rapida. Aceasta nu este identica cu cea facuta acum cateva saptamani, Apple spunand ca o simpla resetare a dictionarului iOS 11 fiind suficienta pentru a o rezolva.

iOS 11 permite resetarea dictionarului de cuvinte din iPhone si iPad din Settings > General > Reset > Reset Keyboard Dictionary, asa ca asta trebuie sa faceti chiar acum daca sunteti afectati. Ca sa fiu complet sincer, ma gandeam ca Apple nu va mai avea probleme stupide de acest gen, dupa ce am trecut deja printr-una, dar iata ca orice e posibil si in Cupertino.

iOS 11 solutie problema scriere

 • Lucian84

  Ii doare in basca pe aia de la Apple de utilizatori ! Ei dacă reușesc sa ii facă pe “oameni” sa le cumpere obiectele, ei sunt multumiți ! Dacă nu se redresează pana la anul cu următoarea lansare și cu un iOS fără așa de multe probleme o ia la vale !!!

 • Gini

  Sau câteodată când dau pe emoji și după revin la litere are un moment de o secunda și se face albastra după revine la loc, mai e la cineva așa? (iPhone 7)
  Pe iOS 11.1.2 beta 3 nu aveam nici o problema. A și bateria se Descarcă foarte repede in comparație cu beta 3!

 • megasystem

  Problema asta chiar este minora …. sunt probleme mult mai mari si mai deranjante … cum a spus si Gini … plus altele : sunt momente in care iti ramane tastatura pe emoji si nu poti da inapoi la scris ,aplicatiile se inchid cateodata ,bateria redusa grav …si o chesti destul de enervanta mai este ca : de cate ori activezi wifi iti activeaza inclusiv bluetooth…

 • susp3kt

  Și eu am probleme cu tastatura,se face albastra! iPhone 6

 • Srb Srb

  ML e problema

 • Srb Srb

  auzim de apple ca o ia la vale de la moartea aluia….unii mai si invata, dar vad ca tu nu prea

 • Danut

  La mine nu apare banda cu cuvintele predictive pe tastatura in romana. Pe engleza în schimb apare. E normal? Voi folositi tastatura predictiva in romana?

 • Adioff

  La mine e off predictivul , deci nu exista problema

 • Adioff

  Lucian , ai auzit de Mercedes , Bmw .. toate firmele fac asa ! In primul rand ii profitul !

 • Viorel Predatorul

  Astea nu sunt probleme, ci “features”! E mare lucru să ți se activeze Bluetooth-ul odată cu Wi-Fi, pentru că te scutește de efortul de a porni Bluetooth-ul manual, alte click-uri, etc.

 • Viorel Predatorul

  E aiurea să existe problemele astea la cel mai avansat sistem de operare pentru mobile din lume.
  It just works!

 • marius

  Tastatura albastra am si eu pe X cu ios 11.1.2. Plus ca uneori ma da cate un bug la facebbok maps…. dar recent am incercat un note 8 cateva zile. E ok dar nu m-a convins.