Huawei. Am Copiat Face ID din iPhone X, dar al nostru e mai bun!

Huawei a copiat Face ID din iPhone X, insa sustine ca solutia sa este superioara celei create de catre compania Apple, desi deocamdata nu e gata de lansare.

Huawei a copiat Face ID din iPhone X, compania chineza prezentand Honor V10 in cursul zilei de ieri, primul smartphone Android care are o camera similara cu cea folosita in telefonul Apple. Avand in vedere ca Huawei copiaza intotdeauna Apple si prezinta functiile ca inovatii, ieri chinezii s-au laudat ca al lor “Face ID” este mai bun decat cel al companiei Apple.

Huawei a integrat in Honor V10 o camera frontala 3D similara cu cea TrueDepth, insa ea poate inregistra de 10 ori mai multe puncte ale fetei unui utilizator, dar intr-o perioada de timp de peste 10 ori mai mare. Huawei face o harta 3D a fetei utilizatorului scanand 300.000 de puncte ale acesteia, de 10 ori mai multe decat Face ID, dar in 10 secunde, fata de Face ID, care face asta in mai putin de o secunda.

Huawei. Am copiat Face ID din iPhone X, dar al nostru e mai bun!

Huawei spune ca recunoasterea faciala facuta de catre Honor V10 este mai sigura decat cea a Face ID multumita numarului mult mai mare de puncte ale fetei care sunt scanate. Am vazut deja ca Face ID poate fi pacalit cu o masca, in repetate randuri, dar si de copii, sau frati, asa ca va fi interesant de vazut ce va fi capabila sa faca recunoasterea faciala a Huawei.

Huawei deocamdata doar a prezentat clona Face ID, impreuna cu o clona a Animoji, dar nu a mentionat si cand ar putea lansa aceasta tehnologie pentru clienti intr-un nou smartphone. In aceasta idee, ar putea trece cateva luni bune, sau poate chiar 1 an pana cand Huawei va lansa clona Face ID pentru clienti intr-un smartphone, asa ca Apple ramane in continuare cu un avantaj in fata competitorilor.

Huawei copiat face ID iphone x