iPhone cu Antivirus Android Cadou este Cea mai Stupida Oferta Posibila

Cumperi un iPhone si primesti un antivirus Android cadou in cea mai stupida promotie pe care am vazut-o vreodata in oferta magazinului eMAG.

Am trait sa o vad si pe asta, un iPhone aflat in promotie cu pret redus, dar cu un antivirus pentru Android oferit cadou la achizitie, pentru ca nu-i asa… pe iPhone poti rula aplicatii pentru Android. Oferta este disponibila in aceasta pagina, in caz ca nu ma credeti, si ma intreb ce minte luminata de la eMAG s-a gandit ca un utilizator iPhone are nevoie de antivirus pentru Android ?

Niciodata nu am vazut vreo oferta pentru iPhone, iPad, sau iPod Touch, care sa aiba si un cadou ce consta intr-o aplicatie pentru Android, mai exact oferta celor de la Bitdefender de aici. Inainte as suspectam pe cineva de la eMAG de o pura greseala, va aduc in atentie si oferta de acum cateva luni cand o tableta iPad cu antivirus Android era vanduta tot de catre eMAG.

Stiu ca Bitdefender cauta sa se promoveze pe unde poate, dar ceva mai stupid decat oferta pe care o are eMAG acum rar mi-a fost dat sa vad vreodata. Sunt curios ce fel de explicatie poate/pot avea persoana, sau persoanele, din departamentul de marketing care au facut o asemenea oferta, sau daca ele stiu daca iPhone ar avea vreodata nevoie de un antivirus … Android.

Mergand in acelasi ton, astept la eMAG si iPhone cu Samsung DeX cadou, sau niste accesorii modulare de la LG, ori Motorola, care s-ar potrivi de minune cu antivirusul Android.

iphone antivirus android cadou emag