Prima Pagina iPhone iPhone cu Antivirus Android Cadou este Cea mai Stupida Oferta Posibila

iPhone cu Antivirus Android Cadou este Cea mai Stupida Oferta Posibila

Cumperi un iPhone si primesti un antivirus Android cadou in cea mai stupida promotie pe care am vazut-o vreodata in oferta magazinului eMAG.

9

Am trait sa o vad si pe asta, un iPhone aflat in promotie cu pret redus, dar cu un antivirus pentru Android oferit cadou la achizitie, pentru ca nu-i asa… pe iPhone poti rula aplicatii pentru Android. Oferta este disponibila in aceasta pagina, in caz ca nu ma credeti, si ma intreb ce minte luminata de la eMAG s-a gandit ca un utilizator iPhone are nevoie de antivirus pentru Android ?

Niciodata nu am vazut vreo oferta pentru iPhone, iPad, sau iPod Touch, care sa aiba si un cadou ce consta intr-o aplicatie pentru Android, mai exact oferta celor de la Bitdefender de aici. Inainte as suspectam pe cineva de la eMAG de o pura greseala, va aduc in atentie si oferta de acum cateva luni cand o tableta iPad cu antivirus Android era vanduta tot de catre eMAG.

Stiu ca Bitdefender cauta sa se promoveze pe unde poate, dar ceva mai stupid decat oferta pe care o are eMAG acum rar mi-a fost dat sa vad vreodata. Sunt curios ce fel de explicatie poate/pot avea persoana, sau persoanele, din departamentul de marketing care au facut o asemenea oferta, sau daca ele stiu daca iPhone ar avea vreodata nevoie de un antivirus … Android.

Mergand in acelasi ton, astept la eMAG si iPhone cu Samsung DeX cadou, sau niste accesorii modulare de la LG, ori Motorola, care s-ar potrivi de minune cu antivirusul Android.

iphone antivirus android cadou emag