Waze Update aduce noi functii foarte Utile

Waze are incepand de astazi trei noi functii care sunt extrem de utile pentru soferii cu iPhone si Android care vor sa petreaca mai putin timp in trafic.

Waze, aplicatia esentiala pentru un oras cu trafic aglomerat, si nu numai, a fost actualizata astazi, noua versiune aducand cateva functii extrem de utile pentru toata lumea. Prima dintre ele ste un mod hand-s free, care permite controlarea functiilor folosind simple comenzi vocale rostite catre aplicatia Waze, lucru foarte benefic pentru noi.

Waze ascuta acum ce vorbim si cand aude comanda Ok Waze este gata sa ne preia dorintele cu privire la navigarea catre o anumita locatie, totul fara a lua mainile de pe volan. Waze are incluse optiuni care permit crearea unei rute catre casa, catre o benzinarie si alte cateva comenzi foarte utile care ne scutesc de scrierea unei adrese, dar deocamdata ea e disponibila doar in SUA, Marea Britanie si Canada.

Waze are deasemenea o functie noua pentru motociclisti, acestia putand folosi o interfata speciala pentru tipul lor de vehicul, cu navigare ghidata pentru benzile de rulare. Pentru ei Waze va gasi drumuri pe care masinile nu incap, sau drumuri unde ar putea trece usor printre masini pentru a naviga prin traficul aglomerat, totul direct pe telefoane.

Waze are deasemenea implementata o functie pentru carpool, adica pentru a-i ajuta pe oamenii care vor sa mearga intr-o locatie sa faca autostopul pentru a fi dusi de alti soferi care merg in aceeasi directie.Deocamdata aceasta functie este disponibila in doar cateva zeci de orase din SUA si Canada, dar cu siguranta va fi extinsa si in alte zone in curand.

“HOV route support is launching in 22 US states plus Toronto, Vancouver and Montreal, with more cities in the US and Canada on the way. The list of carpool lane launch locations in the US is: Arizona, Atlanta, Boston, California, Colorado, Connecticut, Hawaii, Louisiana, Maryland, Minnesota, Massachusetts, Nevada, New York, New Jersey, North Carolina, Texas, Utah, Virginia, Washington, and Washington D.C.”

Waze este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store pentru iPhone si Android urmand acest link.

Waze functii noi