Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8. Probleme mari cu Camera

Samsung Galaxy S8. Probleme mari cu Camera

Samsung Galaxy S8 are probleme cu camera principala, aceasta neputand focaliza pozele pe care utilizatorii le fac folosindu-si telefoanele mobile.

Samsung Galaxy S8, un telefon lansat acum mai bine de jumatate de an, are probleme mari cu camera folosita de catre coreeni, foarte multe persoane plangandu-se de asta pe forumurile de discutii. Samsung Galaxy S8 este disponibi cu reduceri de pana la 700 de LEI in aceasta pagina, dar unii dintre clientii celor de la Samsung sustin ca telefonul are probleme cu focalizarea pozelor.

Samsung Galaxy S8 are aceste probleme din senin, unii utilizatori experimentandu-le si la cateva luni dupa achizitie, deci vorbim despre o anomalie pentru un telefon mobil premium vandut de catre coreeni. In anumite cazuri, rezolvarea a necesitat o resetare a setarilor camerei, in timp ce in alte cazuri a fost nevoie de o simpla scuturare puternica a Samsung Galaxy S8 pentru ca pozele sa fie facute cu focalizare corecta.

Samsung Galaxy S8 are probleme mari cu camera

Samsung Galaxy S8 are aceasta problema nerezolvata de catre compania Samsung desi lumea se plange de multa vreme de probleme, iar avand in vedere acest lucru, probabil nici nu o va rezolva. Samsung Galaxy S8 va intra in curand in randul al doilea de telefoane, ca importanta, in oferta celor de la Samsung, deci atentia acordata de catre coreeni va scadea semnificativ.

“Same issue for me here and Samsung are deniying it’s an issue – last Samsung I buy tbh! Mine started a month from purchase, I sent it back and they found no fault….surprise surprise! Apparently, as the fault isn’t there in safe mode then it’s a software problem caused by one of the apps I’ve installed. Their solution was to uninstall each one individually and see which solves the issue…great! It doesn’t happen every time I open the camera so to test proplerly will take weeks. I have an £800 phone that doesn’t work when you install apps on it, great job Samsung!”

Samsung Galaxy S8 are aceast aproblema foarte similara cu una intalnita la iPhone 6 Plus, camera acestui telefon avand un defect similar raportat de foarte multa lume la Apple. Cei din Cupertino au gasit ca singura solutie inlocuirea telefoanelor pentru ca modulul de camera nu putea fi reparat printr-o actualizare software, iar in cazul Samsung Galaxy S8 ar putea fi vorba despre ceva similar.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat in luna aprilie de catre compania Samsung si este vandut in continuare in intreaga lume, numarul de probleme raportate pentru el fiind destul de limitat pana acum, din ceea ce se stie.

Samsung Galaxy S8 probleme camera

 • Dani

  Superb! S8.ul meu merge ca un F16

 • mandreas

  Ca si s7 si altele. Am avut s6, s7 edge si toate au avut probleme cu focalizarea. Pe camera de pe spate nu asa de mult, dar camera de pe fata era oribila, mai ales pe s7 edge. Focaliza fundalul si nimic altcve a

 • Mihai V

  Si eu aveam probleme cu focalizarea camerei, dar aleatoriu, ramanea intr-un blur continuu…….dar s-a rezolvat la Samsung prin schimbarea acesteia

 • Daniel

  Nu am absolut nicio problemă, totul merge perfect. Plus de asta, de aia orice produs electronic are garanție 2 ani, ca în această perioadă, orice problema ai cu el, te duci și îl repara sau îl schimbă.

 • rundown

  Am facut eu bine ca m-am scapat de el la timp. Am prins un baietas foarte amabil pe Amazon de la relatii cu clientii care mi l-a acceptat inapoi impreuna cu toate accesoriiöe aferente: DEX, casca VR cu telecomanda, husa etc. Valiare rambursata: putin peste 1000 eur

 • Florin

  Presupun ca stii deja ca pana la s8 camerele fata (s4, s5, s6, s7) nu aveau auto focus….deci fixed focus la 1.1m. De ce nu iti iei tu iphone cu fixed focus la 0.8m? Iti ies bine selfiurile si gata.

 • Florin

  Mda…jumatati de adevar. E vorba de modulele sony din s8, adica de telefoanele vandute in US cu snapdragon nu de varianta internationala. Nu va aruncati inca s8-urile pe geam. Senzorul isocell si constructia camerei de pe s8-ul european inca bat un iphone 8 so…..

 • Bat pe umar, sau unde ? :)))

 • Eu nu am probleme, focalizarea este instanta. Probabil sa fie si ceva problema de soft care se va rezolva odată cu Android Oreo.

 • Florin

  La funduleț 😉

 • Florin

  E o combinatie hw si sw. Pana la urma se pare ca doar schimbarea modulului camera sau a intregului telefon cu totul rezolva problema. Oricum poti sta linistit. E vorba de camerele Sony care se gasesc doar in telefoanele de US.

 • NCIS

  Daca in teste Iph8 a un scor foarte mare, in realitate nu se vede acel avantaj, daca avem si lumina slaba deja nu mai vorbim. Iar in U.K cei care cauta sa se laude cu Iph sunt cei din lumea a 3 a. Majoritatea sunt cu Samsung de vreo 2 ani.

 • Sincer după ce am citit articolul am mers direct pe camera sa testez. Si nu am avut probleme. Oricum, daca merg cu el inapoi in garantie il schimba. Eu am avut probleme cu bateria ei mi-au schimbat telefonul.

 • Adi Turcu

  daca este intr-un blur continu , porniti camera si agitati telefonul putin isi va reveni .