Facebook te va OBLIGA sa Incarci Poze cu Tine in Retea

Facebook a gasit o noua metoda de a-i obliga pe utilizatori sa incarce poze cu fetele lor in reteaua de socializare, desi in realitate nu doresc asta.

Facebook a gasit o metoda foarte simpla de a obliga utilizatorii sa incarce poze cu fetele lor in cadrul retelei de socializare, chiar daca nu doresc sa faca asta, un anunt oficial fiind facut astazi. Conform unor informatii confirmate de catre compania Facebook pentru o publicatie americana, un nou sistem de securitate ce va fi implementat in curand va obliga utilizatorii sa incarce poze cu fetele lor.

Facebook spune ca in momentul in care va bloca unele conturi pentru utilizare neadecvata a retelei de socializare va cere si incarcare unei poze cu fata utilizatorului acelui cont. Cei de la Facebook sustin ca poza cu fata utilizatorului va fi necesara pentru a debloca acel cont, compania afirmand ca poza va fi stearsa automat din serverele sale dupa ce va fi analizata rapid de inteligenta artificiala.

Facebook sustine ca sistemele sale pot detecta in mod automat activitatea suspicioasa din reteaua de socializare, iar conturile respective vor fi automat blocate fara vreun avertisment. Din acel moment, cand detinatorul contului va dori sa se logheze, el va trebui sa incarce o poza cu fata sa in reteaua Facebook, altfel contul va ramane permanent blocat pana cand va face acest lucru.

Facebook te va obliga sa incarci poze cu tine in retea

Facebook spune ca verifica pozele pentru a fi sigura ca apartin persoanei care le incarca, iar asta pentru a nu fi incarcate in sistem poze care au mai folosit publicate in trecut pe interenet. Facebook pune accent pe faptul ca acele poze nu vor fi publicate undeva, ci vor fi sterse automat din serverele sale dupa analizare, dar desigur ca ele vor fi stocate undeva si vor fi asociate respectivului cont.

A Facebook spokesperson said the photo test is intended to “help us catch suspicious activity at various points of interaction on the site, including creating an account, sending Friend requests, setting up ads payments, and creating or editing ads.”

Facebook a gasit practic metoda perfecta de a vedea cum arata fiecare persoana care ii acceseaza reteaua de socializare, insa probabil se vor gasi si metod de a pacali sistemul. Pana atunci, se pare ca americanii de la Facebook vor sa isi largeasca baza de date cu fete ale utilizatorilor, ea fiind oricum neoficial accesibila multor agentii guvernamentale, totul fara ca noi sa stim asta.

Facebook are numeroase probleme din cauza alegerilor prezidentiale din SUA, iar asta deoarece rusii au exploatat reteaua de socializare pentru a-l ajuta pe Donald Trump sa castige. In urma investigatiilor facute de catre autoritati, Facebook a recunoscut ca sistemele sale au fost exploatate de rusi, iar aceste noi “masuri de securitate” au menirea de a identifica mai clar si mai usor persoanele care folosesc reteaua.

Facebook obliga incarci poze retea