eMAG. iPhone SE la Reducere de Ziua Nationala

eMAG sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, cu reduceri foarte bune la telefoanele iPhone SE pe care le are in oferta in momentul de fata.

0

eMAG are iPhone SE disponibil cu reduceri bune pentru Ziua Nationala a Romaniei, telefonul companiei Apple fiind in oferta celor de la eMAG cu preturi mai mici cu pana la 700 de LEI in aceasta pagina, ofertele fiind apropiate de cele care erau disponibile in ziua de Black Friday pentru noi.

eMAG are iPhone SE in diverse modele disponibile in momentul de fata, la pretul de Apple Store al companiei Apple, deci nu veti plati mai mult pentru telefon in campania promotionala pentru Ziua Nationala, ci din contra, veti beneficia de acelasi pret de care se bucura toti europenii ce cumpara de la Apple.

eMAG. iPhone SE la Reducere de Ziua Nationala

eMAG vinde iPhone SE in aproape orice configuratie de spatiu de stocare si culoare in momentul de fata, reducerile de pana la 700 de LEI fiind cele mai bune pe care le puteti gasi in acest moment in aceasta pagina, dar desigur ca ele sunt disponibile in limita stocurilor pe care magazinul le are acum.

eMAG nu vinde doar iPhone SE cu reduceri foarte bune in momentul de fata, ci si multe alte modele ale iPhone, iar in functie de ceea ce doriti sa cumparati puteti beneficia de pret redus cu pana la 1200 de LEI, deci aproape cat valoarea totala a unui iPhone SE vandut acum de catre magazinul online.

eMAG are si o multitudine de alte promotii interesante pentru Ziua Nationala, zeci de mii de produse fiind disponibile in oferta in momentul de fata.

eMAG. iPhone SE Reducere Ziua Nationala