Asa Transformi iPhone 7, 6S si 6 in iPhone 8 in doar Cateva minute (VIDEO)

Poti transforma foarte usor un iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7 intr-un iPhone 8 folosind o simpla modificare ce este la indemana oricarei persoane.

iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7 seamana atat de bine intre ele incat nimeni nu-si explica inca de ce a adecis Apple sa apstreze un design atat de urat timp de 3 ani de zile pe piata. A venit anul 2017 si a aparut iPhone 8, care desi seamana “in mare” cu vechile modele, are totusi o carcasa din sticla si arata mult mai elegant decat modelele vechi, dar nu multa lume a s-a lasat convinsa de schimbari.

Daca inca ati decis sa pastrati vechiul iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7, atunci multumita chinezilor puteti transforma vechiul telefon intr-un iPhone 8 prin simpla schimbare a carcasei telefonului vostru. Procedura in sine nu este foarte simpla, dar nu dureaza mult si la final veti avea un look complet nou pentru telefonul vostru, ceva ce puteti obtine cu o investitie miniima, asa cum ar si trebui.

Partea interesanta este ca aceste carcase din China seamana atat de bine cu cele reale vandute de catre compania Apple, incat o persoana care vede telefoanele in viata reala ar crede ca ele sunt reale. Desigur ca iPhone 8 are o carcasa de sticla de calitate mai buna, dar daca nu vrei sa cheltui 300 – 400 de euro pentru un upgrade, solutia din clipul video de mai jos este cea mai simpla pentru voi.

Deci, ce parere aveti despre aceasta modificare ?