iPhone X Plus. Comparatia cu iPhone X care te va Convinge ca-l vrei!

iPhone X Plus apare intr-o noua comparatie cu iPhone X si iPhone 8 Plus multumita unui concept extrem de interesant publicat in cursul acestei zile.

iPhone X Plus apare astazi intr-o noua comparatie extrem de interesanta, dupa ce ieri am vazut o macheta din plastic prezentata in detaliu langa alte modele de telefoane ale celor de la Apple. Astazi vedem un concept care prezinta mult mai clar iPhone X Plus in comparatie cu iPhone X si iPhone 8 Plus pentru a ne face o idee mai clara despre telefon.

iPhone X Plus este un model al iPhone care ar urma sa fie lansat in 2018, el urmand a avea design-ul iPhone X, insa cu un bonus, adica un ecran cu diagonala de 6.5 inch in locul celui de 5.8 inch. iPhone X Plus urmeaza sa aiba dimensiuni extrem de apropiate de cele ale iPhone 8 Plus, astfel ca vorbim despre o schimbare similara cu cea de anul acesta.

iPhone X Plus. Comparatia cu iPhone X care te va Convinge ca-l vrei!

iPhone X Plus comparat iPhone X

iPhone X Plus va satisface apetitul tot mai mare al fanilor Apple pentru telefoane cu ecrane mari, un eran gigant de 6.5 inch fiind ceea ce extrem de multi fosti fani Android isi doresc. iPhone X Plus arata foarte bine in comparatie cu iPhone 8 Plus, diferentele intre modele fiind mici, iar daca Apple ar pute in vanzare acest model acum, l-as cumpara imediat.

Viu ce parere aveti despre iPhone X Plus  ?

iPhone X Plus comparat iPhone X 1

iPhone X Plus comparat iPhone X si iPhone 8 Plus

iPhone X Plus comparat iPhone 8 Plus