iPhone X este Livrat mai Repede de catre compania Apple inaintea Craciunului

iPhone X este livrat mult mai repede de catre compania Apple pentru clientii care sunt interesati sa cumpere noul telefon acum din magazinele sale online.

iPhone X este livrat mult mai repede de catre compania Apple in momentul plasarii unei comenzi pentru achizitie din magazinul online al celor din Cupertino, telefonul putand fi cumparat si din Romania din aceasta pagina. In momentul de fata iPhone X este livrat de catre compania Apple in doar o saptamana de la cumpararea din magazinul online, saptamana trecuta perioada de livrare fiind dubla.

iPhone X a fost lansat de catre Apple cu termene de livrare de aproape o luna si jumatate pentru clienti, insa se pare ca aceste scad acum spre valorile normale pentru livrari. Aceasta schimbare vine de pe urma faptului ca Apple a reusit sa creasca de aproape 4 ori productia de telefoane iPhone X in ultimele saptamani, deci are stocuri mult mai mari.

iPhone X este Livrat mai repede de catre compania Apple inaintea craciunului

iPhone X trebuia sa fie disponibil in cantitati foarte mari in perioada sarbatorilor de iarna pentru a se putea acoperi cererea de pe piata, iar asta se va resimti inclusiv in Romania. V-am spus zilele trecute ca puteti precomanda iPhone X de la eMAG din nou, magazinul avand telefonul listat ca fiind cu stoc epuizat pentru a impiedica plasarea de comenzi.

iPhone X va fi de acum incolo disponibil in stocuri suficient de bune pentru a fi cumparat de clienti la discretie si a fi livrat fara probleme inaintea Craciunului pentru acestia. In Romania exista multe magazine care au listat iPhone X ca fiind disponibil cu livrare abia in apropierea Craciunului, insa sunt sigur ca acest termen va fi serios redus de multe.

iPhone X livrare repede Craciun