Descarca iOS 11.2 pentru iPhone si iPad

Descarca iOS 11.2 pentru iPhone si iPad pentru a putea instala noua versiune a sistemului de operare in iDevice-urile tale chiar in acest moment.

iOS 11.2 a fost lansat cu doar doua ore in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad putand fi instalata chiar in acest moment de catre oricine. iOS 11.2 a fost lansat de catre compania Apple pentru a rezolva o problema extrem de mare, una a iOS 11.1.2 care reporneste aleator iPhone si iPad.

iOS 11.2 a fost lansat intr-o dimineata a unei zile de sambata, complet atipic pentru compania Apple, insa din moment ce foarte multe persoane au inceput sa se planga si la magazinele Apple despre problema, era normal ca actualizarea sa apara. Toti cei care ruleaza iOS 11.1.2 sunt obligati sa instaleze iOS 11.2 pentru a nu fi afectati de catre bugul care genereaza reporniri aleatorii.

Descarca iOS 11.2 pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 nu vine cu schimbari majore pentru iPhone si iPad, insa rezolva foarte multe probleme de functionare pe care versiunile anterioare ale sistemului de operare le au. Cea mai simpla metoda de a instala iOS 11.2 pe iPhone si iPad este sa mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si sa urmati instructiunile de acolo.

iOS 11.2 poate fi instalat deasemenea si folosind iTunes, iar pentru aceasta aveti nevoie de un fisier ipsw pe care il puteti descarca de mai jos :

descarca ios 11.2

23 COMENTARII

  1. Hai cu review!
    Instalam sau stam pe bara!
    Acel bootloop nu prezintă o problema !
    ****** înlocuiește iPhone chiar dacă a ieșit din garanție !
    Așa ca mulți care au iPhone Zgâriate își doresc acel bootloop iOS 11.1.2 :)))

  2. Mai are pana sa ajungă și in restul țărilor civilizate din Europa și tu intrebi de România? Nici măcar SIRI nu este in romană, îți dai seama Pay Cash…

  3. asa da impresia la prima vedere, apare pe ecran ca si cum il inchizi, dar da clic pe “x” si continua procedura de hard reset, o sa functioneze.
    Oricum e un bag mare si in IOS 11.2, unele aplicatii nu merg, decat daca le stergi si instalezi din nou, sa nu mai zic de aplicatia Apple fisiere(Files), care arata 0 fisiere in Cloud, care si dupa stergere si reinstalare tot nu functiona corespunzator, decat dupa hard reset.Widgetul vreme evident ca nu se actualizeaza nici acuma…si probabil mai descopar multe in cursul zilei de azi.
    Mentionez ca update-ul este facut prin iTunes, ca si toate de pana acum(iPhone 8 Plus)

  4. Revin cu update pe 6s 32GB:
    Dupa ce l-am “butonat” putin pot spune ca e ok, e un un pic mai rapid decat ios 11.1.2.
    ramane sa vad cum sta la capitolul baterie.

    Inainte de 11.2 am avut 11.1.2 si nu aveam niciun fel de bug cu exceptia aplicatiei “calculator” si viata bateriei care s-a degradat cand am facut update de la 11.1.1 la 11.1.2.

    Am observat o singura chestie ciudata la ios 11, dupa repornire dau swipe catre ecranul cu widgeturi si observ ca ele se suprapun peste casuta de cautare apoi imediat se rearanjeaza (coboara) de la sine. Problema apare o singura data dupa fiecare restart.
    Acea casuta nu tebuia sa fie acolo deoarece ea apare oricum cand dai cautare spotlight.

    Recomand instalare in DFU mode din itunes, e mai “curat” asa.