Descarca iOS 11.2 pentru iPhone si iPad

Descarca iOS 11.2 pentru iPhone si iPad pentru a putea instala noua versiune a sistemului de operare in iDevice-urile tale chiar in acest moment.

iOS 11.2 a fost lansat cu doar doua ore in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad putand fi instalata chiar in acest moment de catre oricine. iOS 11.2 a fost lansat de catre compania Apple pentru a rezolva o problema extrem de mare, una a iOS 11.1.2 care reporneste aleator iPhone si iPad.

iOS 11.2 a fost lansat intr-o dimineata a unei zile de sambata, complet atipic pentru compania Apple, insa din moment ce foarte multe persoane au inceput sa se planga si la magazinele Apple despre problema, era normal ca actualizarea sa apara. Toti cei care ruleaza iOS 11.1.2 sunt obligati sa instaleze iOS 11.2 pentru a nu fi afectati de catre bugul care genereaza reporniri aleatorii.

Descarca iOS 11.2 pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 nu vine cu schimbari majore pentru iPhone si iPad, insa rezolva foarte multe probleme de functionare pe care versiunile anterioare ale sistemului de operare le au. Cea mai simpla metoda de a instala iOS 11.2 pe iPhone si iPad este sa mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si sa urmati instructiunile de acolo.

iOS 11.2 poate fi instalat deasemenea si folosind iTunes, iar pentru aceasta aveti nevoie de un fisier ipsw pe care il puteti descarca de mai jos :

descarca ios 11.2