iOS 11.1.2 Reporneste Aleator iPhone si iPad

iOS 11.1.2 reporneste aleator iPhone si iPad din cauza unei probleme foarte grave care afecteaza aplicatiile instalate pe terminalele mobile ale produselor Apple.

iOS 11.1.2 este afectat de o problema majora din cauza careia au inceput sa reporneasca aleator, de la ora 00:15 in diverse tari, foarte multe iPhone si iPad din 2 decembrie, americanii plangandu-se deja pe retelele de socializare. Se pare ca o problema a sistemului de operare iOS 11.1.2 genereaza reproniri aleatorii pe iPhone si iPad in momentul in care anumite aplicatii incearca sa trimita notificari locale in baza unui timer.

iOS 11.1.2 genereaza reboot loop-uri constante pentru telefoanele iPhone si iPad care sunt afectate de aceasta problema, aplicatiile care trimit notificari locale fiind declansatorul, dar problema nu sta la ele. Practic, orice aplicatie care este setata sa trimita o notificare locala pe iPhone sau iPad in baza unei date prestabilite de catre voi va genera o repornire aleatorie si, posibil, continua pe iOS 11.1.2 incepand cu 2 decembrie.

iOS 11.1.2 nu reporneste automat si continuu iPhone si iPad pe care sunt trimise notificari de catre aplicatii in baza unor sisteme externe de push, deci nu trebuie sa va temeti de asta. Avand in vedere gravitatea problemei, singura solutie pentru a o rezolva implica dezactivarea notificarilor in iOS 11.1.2 pe iPhone, sau iPad, ori setarea datei in trecut, dar asta ar putea genera probleme cu backup-urile si alte aplicatii.

iOS 11.1.2 Reporneste Aleator iPhone si iPad

Aceasta problema a iOS 11.1.2 nu va fi rezolvata prin reinstalarea aplicatiilor in iPhone si iPad deoarece totul tine de sistemul de operare si nu de aplicatiile in sine, asa ca degeaba veti incerca sa faceti asta. In momentul de fata doar iPhone si iPad care ruleaza iOS 11.1.2 sunt afectate, iar daca rulati iOS 11.2 nu trebuie sa va faceti griji pentru ca nu sunteti afectat, problema fiind rezolvata in aceaste versiune.

ios 11.1.2 repornire aleatorie iphone ipad aplicatii

Se pare ca Apple Store-urile din Australia au fost invadate de clientii Apple care au telefoane iPhone si iPad ce ruleaza iOS 11.1.2, iar incepand din aceasta dimineata probabil vom vedea si romani nefericiti. Avand in vedere ca problema este una de sistem, va fi nevoie de o actualizare a iOS pentru ca lucrurile sa revina la normal,a stfel ca iOS 11.1.3 si-ar putea face aparitia luni, daca nu chiar mai devreme.

Daca aveti aplicatii care sunt setate pentru a va trimite reminder-uri, sau orice fel de alte notificari bazate pe data, atunci ar fi bine sa le dezactivati notificarile in iOS 11.1.2 pe iPhone si iPad. Din pacate problema afecteaza toate persoanele care detin produse ale companiei Apple si ruleaza iOS 11.1.2, iar daca sunteti afectati, doar un restore v-ar putea ajuta sa scapati de problema, daca nu reusiti sa iesiti din reboot loop.

iOS 11.1.2 reporneste iphone ipad

26 COMENTARII

  1. La mine cu siguranta cauza era chiar clock app..Dupa mutarea datei am dat si un hard reset pt ca aplicatia clock era complet blocata in ecran negru la orice deschidere.

  2. si al meu 8 face la fel…era la 1% azi dimineata si l-am pus la incarcat si tot isi face respringuri..chiar dc deja e pe la 20% incarcat. credeam ca e de la procentul scazut al bateriei dar acum……

  3. Cris… te contrazici singur ! Odată lăudai 11.1 ziceai ca ăla este cel mai bun nu 11.1.1 este comentariul tău …??

  4. “ nu rula nimic in background “… greșit … verifica cu ce aplicație vrei tu , și ai sa vezi ca Podcast , iBooks , și încă una ( nu mai știu care ) , merg in background . Verifica setările pentru ele , oprește sincronizarea pentru ele , oprește date mobile pentru ele…. apropo , 11.1 e the best… nu 11.1.1” by cris

  5. Sunt un fericit posesor al versiunii 11.1 și cred ca așa voi rămâne pentru foarte mult timp. Și apropo, Paul are dreptate, a ieșit 11.2 oficial. La mine are 480MB.

  6. 15C114 e buildul si nu mai face figuri. Inainte de update am pus data pe 1 dec si dupa update mi-a pus el data pe 2 si pe automat. Pana acum toate bune

  7. “Android 2.1 repornește aleator dispozitivele cu Android.” Welcome back to the past, iOS! În sfârșit ai ajuns la nivelul de complexitate a versiunii Android 2.1 (sau poate chiar 2.2).