iPhone X vs OnePlus 5T – care este mai Rapid ?

iPhone X si OnePlus 5T sunt puse fata in fata intr-un nou test al performantelor, care are menirea de a ne arata ce telefon este mai rapid in utilizare.

iPhone X si OnePlus 5T trec astazi printr-un nou test menit sa compare performantele celor doua modele de telefoane mobile, insa rezultatul nu este cel pe care il asteapta fanii Apple. Din pacate, iphone X este din nou intrecut de catre OnePlus 5T in ceea ce priveste performantele, telefonul celor din Cupertino suferind serios din acest punct de vedere.

iPhone X are probleme foarte mari cu administrarea aplicatiilor deschise in fundal, iar asta pentru ca in prima parte a tstului a reusit sa intreaca OnePlus 5T in performante. Din pacate, cand a venit vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, telefonul celor de la Apple a avut nevoie de o perioada de timp dubla pentru a se descurca in a face asta.

iPhone X, la fel ca restul modelelor de telefoane ale companiei Apple, are probleme foarte mari cu administrarea aplicatiilor deschise in fundal, iar ea nu va putea fi rezolvata vreodata. Este pur si simplu de neinteles de ce Apple nu a integrat un GB suplimentar de memorie RAM in iPhone X din moment ce e clar ca are nevoie de el, dar va trebui sa supravietuim asa cu el.