Samsung Galaxy S9 – Imaginile care arata Noul Design si pun presiune pe iPhone X

Samsung Galaxy S9 apare in doua imagini care arata noul design pe care compania Samsung l-a pregatit pentru fanii din intreaga lume de aproape 1 an.

Samsung Galaxy S9 va veni cu un design nou anul acesta, insa nu vorbim despre o schimbare radicala pregatita de catre compania coreeana, ci despre o imbunatatire a celui existent si foarte apreciat. Samsung Galaxy S8 a intrat deja la reduceri masive in aceasta pagina, dar asta pentru ca promovarea Samsung Galaxy S9 a inceput deja la compania coreeana si vechile modele incep sa fie ignorate.

Samsung Galaxy S9 este anuntat de catre primele zvonuri ca urmand a avea un ecran care acopera si mai mult din panoul frontal, mai exact peste 90% din acesta, iar imaginile de mai jos sunt sugestive. Se spune ca Samsung Galaxy S9 va avea marginea inferioara a ecranului de o dimensiune mult mai mica decat la actualul model, totul in indeea de a aduce un element de noutate care sa fie important pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 concept design

Samsung Galaxy S9 prezentat in imaginile din acest articol este un concept realizat de catre un cunoscut leaker, dar ceea ce vedem este bazat pe zvonurile venite de la compania Samsung. Practic, acum avem ocazia de a vedea intr-un concept exact ceea ce va fi anuntat in ianuarie, adica un Samsung Galaxy S9 care va uimi prin ecranul sau mult mai mare decat cel folosit in actualele modele.

Samsung Galaxy S9 – Imaginile care arata Noul Design si pun presiune pe iPhone X

Samsung Galaxy S9 va intra practic intr-un trend al telefoanelor din Asia, producatorii de acolo cautand sa faca marginile inferioare ale panourilor frontale cat mai mici pentru a se diferentia de alti producatori. Apple a aratat cu iPhone X ca exista posibilitatea de a face un smartphone cu un ecran faorte mare, iar cu Samsung Galaxy S9 vom vedea exact acelasi lucru de la compania coreeana.

Samsung Galaxy S9 concept design 1

Samsung Galaxy S9 va avea si camera pozitionata diferit in carcasa fata de actualul model, dar aceasta schimbare nu are legatura directa cu ecranul care va ocupa o proportie mai mare din panoul frontal. In ciuda acestui lucru, aceasta schimbare a Samsung Galaxy S9 va fi prezentata ca o realizare mareata si asta in ciuda faptului ca vorbim despre o modificare minora, care nu va conta prea mult in final.

Samsung Galaxy S9 este anuntat de catre cei care au informatii de la Samsung drept un upgrade minor, similar cu un iPhone din seria S pe care il lanseaza Apple o data la doi ani. De ce ar decide coreenii sa nu lanseze un Samsung Galaxy S9 cu multe modificari e greu de spus, dar sunt curios ce parere aveti voi despre concept.