iOS 11.2 – Probleme dupa Instalare pe iPhone si iPad

iOS 11.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, iar in acest articol vorbim despre problemele pe care acesta versiune le are.

iOS 11.2 a fost lansat de catre compania Apple in dimineata zilei de ieri, totul fiind facut in graba din cauza unei probleme a iOS 11.1.2 care repornea aleator iPhone si iPad in timpul folosiri. Pentru ca singura solutie de a rezolva aceasta problema care afecta sute de milioane de oameni era lansarea iOS 11.2, cei de la Apple s-au grabit si au uimit pe toata lumea.

iOS 11.2 nu rezolva adevarata problema a iOS 11.1.2, ci doar o peticeste, insa partea buna este ca toti cei care au instalat actualizarea au scapat de repornirile aleatorii care le-au dat batai de cap. Separat de rezolvarea acestei probleme, iOS 11.2 rezolva alte buguri raportate de catre utilizatorii iPhone si iPad si v-am prezentat ieri intreaga lista de schimbari.

iOS 11.2 vine totusi cu o problema care dezactiva Face ID imediat dupa instalarea pe iPhone X, dar si asta are o rezolvare simpla prin repornirea telefoanelor. iOS 11.2 nu vine cu Apple Pay Cash pe care Apple nu l-a activat inca, insa el oricum nu era disponibil in Romania, asa ca nu-l cautati pentru ca nu a fost vreodata gandit pentru noi.

iOS 11.2 – Probleme dupa Instalare pe iPhone si iPad

iOS 11.2 nu rezolva problemele cu blocarea orientarii ecranului in landscape cand telefonul e in orientarea portret, nu rezolva nici inchiderile subite ale multor aplicatii, dar nici problema widget-ului pentru vreme. iOS 11.2 pare sa genereze probleme cu performantele pentru unele iPhone si iPad, in timp ce altele sunt mai rapide, iar cu autonomia experienta e la fel de mixta.

iOS 11.2 pare sa fie, per total, cu prea putin diferit fata de iOS 11.1.2, exceptand faptul ca nu mai reporneste automat iPhone si iPad din cauza notificarilor din aplicatii. In perioada beta, iOS 11.2 a fost destul de stabil si a uimit cu performante bune si o autonomie neobisnuit de mare, insa per total a avut destul de putine probleme.

iOS 11.2 a fost lansat in graba si cel mai probabil are ceva probleme care inca nu au fost descoperite, dar despre ele vom afla ceva mai tarziu, daca nu vor aparea si alte actualizari intre timp. N-am avut probleme cu iOS 11.2 beta 6, care este si versiunea publica lansata ieri, asa ca sunt curios ce experienta ati avut voi cu aceasta versiune.

iOS 11.2 probleme