eMAG implineste 16 ani cu Reduceri de 10.000.000 de LEI

eMAG implineste 16 ani maine si ofera reduceri de 10.000.000 de LEI pentru romanii interesati sa se bucure de ofertele care vor fi disponibile doar o zi.

eMAG implineste 10 ani de activitate in Romania, magazinul online organizand exclusiv maine o campanie de reduceri speciala in aceasta pagina pentru clientii care sunt interesati de preturi promotionale. Vorbim despre o gama extrem de variata de produse care sunt disponibile cu reduceri care insumeaza 10.000.000 de LEI sub vorba de vouchere de extra reducere pe care magazinul online le are disponibile doar maine.

eMAG a anuntat de astazi ca voucherul eMAG16ani le va oferi clientilor posibilitatea de a beneficia de extra reducere pentru produsele existente in magazinul online, dar acestea difera. eMAG ofera promotiile in limita celor 10.000.000 de LEI pe care ii aloca in fiecare an pentru a le permite clientilor sa se bucure de preturi promotionale pentru foarte multe dintre produsele disponibile in magazinul online.

eMAG la 16 ani continua seria campaniilor promotionale prin care incearca sa le multumeasca tuturor clientilor pentru loialitatea pe care o arata, promotiile fiind extrem de bune pentru sute de mii de produse. eMAG va oferi in aceasta pagina extra reducerile in limita celor 10.000.000 de LEI, iar valoarea acestora va fi diferita in functie de tipul de produs pe care dorim sa il cumparam de la magazinul online in cursul zilei de maine.

eMAG implineste 16 ani cu Reduceri de 10.000.000 de LEI

eMAG isi sarbatoreste ziua doar pe data de 5 decembrie, deci exclusiv in cursul zilei de maine ne vom putea folosi de codul eMAG16ani pentru a putea cumpara produse cu extra reducere. Promotiile sunt disponibile la eMAG in limita a 10.000.000 de LEI pana la ora 00:00 a zilei de maine, campania incepand dimineata, cel mai probabil la ora 07:00, asa ca stiti la cand sa fiti pregatiti.

eMAG va avea produse cu reduceri foarte bune in toate categoriile de produse din cadrul magazinului sau online, asa ca veti gasi cate ceva potrivit indiferent unde veti cauta. Veti avea toate promotiile disponibile in aceasta pagina incepand de maine dimineata, extra reducerile aplicandu-se, teoretic, pentru toate produsele care sunt disponibile in cadrul magazinului online in momentul de fata.

eMAG organizeaza aceasta campanie doar intr-o singura zi si le ofera clientilor o ultima oportunitate pentru a putea face un cadou de Mos Nicolae perfect pentru persoanele iubite. Daca sunteti interesati sa cumparati ceva, va recomand sa va grabiti in cursul zilei de maine, pentru ca stocurile vor fi foarte limitate si cererea va fi uriasa, magazinul online urmand a avea parte de foarte multe vanzari.

eMAG nu va mai organiza vreo alta campanie de reduceri pana de Craciun, dar atunci s-ar putea sa fie prea tarziu pentru a cumpara ceva care sa si ajunga la timp.

eMAG 16 ani reduceri