Vanzarile AirPods vor Exploda in 2018

AirPods va avea vanzari mult mai mari in 2018 comparativ cu 2017, compania Apple urmand a avea parte de o crestere uriasa pentru castile sale wireless.

AirPods vor avea vanzari uriase in 2018, conform analistilor, castile wireless ale companiei Apple fiind deja extrem de populare in randul clientilor, dar anul viitor vanzarile vor creste cu mult peste asteptarile tuturor. Conform analistilor, vanzarile AirPods urmeaza sa se dubleze in 2018, ele putand ajunge la 26 – 28 de milioane de unitati, o cifra uriasa pentru un produs de acest gen, care nici nu e ieftin.

AirPods s-ar fi vandut in 2017 in 13 – 14 milioane de unitati in lumea intreaga, o cifra si asa foarte mare, insa pentru 2018 asteptarile sunt si mai mari pentru compania Apple. Cu 28 de milioane de unitati ale AirPods vandute in cursul anului viitor, castile wireless ale celor din Cupertino vor fi cu siguranta in topul produselor de acest gen si vor acapara cea mai mare parte a cotei de piata din acest segment.

Vanzarile AirPods vor Exploda in 2018

AirPods sunt deja livrate mai rapid de catre compania Apple, castile wireless ale celor din Cupertino fiind trimise catre clienti in 1 – 3 zile lucratoare de la plasarea unei comenzi prin intermediul magazinului online. A fost nevoie de un an de zile pentru ca Apple sa ajunga din urma cererea pentru AirPods, asa ca este foarte clar ca interes mare exista pentrua castile sale, desi ele sunt foarte scumpe in multe tari.

“We believe demand for AirPods has been strong, and note that the shipping time of the product on Apple’s official shopping website has shortened to 1-3 days, mainly thanks to an improved assembly process and increased capacity from Luxshare as the new assembler […] We expect AirPods to remain one of the most popular Apple accessories in 2018, with shipments likely to rise 100% YoY to 26-28mn units next year.”

AirPods ar fi generat peste 1 miliard de dolari in incasari pentru Apple doar in anul 2017, iar cifra ar urma sa creasca simtitor daca vom lua in calcul si perioada sarbatorilor de iarna. AirPods sunt cele mai populare casti wireless de pe piata in acest moment, iar daca este sa le dam crezare analistilor, atunci 2018 va fi un an exceptional pentru ele, cu vanzari care vor depasi cu mult asteptarile tuturor.

airpods vanzari 2018