iPhone – Cele mai bune Aplicatii din AppStore pentru facut Poze si Video

Fotografia a inceput sa ocupe un rol din ce in ce mai important in planurile Apple privind dezvoltarea iPhone, iar anual avem parte de imbunatatiri majore in acest segment. Desigur ca o camera buna pentru iPhone este doar o parte din ecuatie, deoarece aplicatiile potrivite pentru terminalele noastre sunt cealalta parte, la fel de importanta.

Apple ne ofera o aplicatie standard Camera prin care sa inregistram poze prin AppStore, insa exista si multe alte optiuni mai bune pentru a le face. Intr-o noua sectiune a AppStore numita Your Photos Never Looked Better, compania Apple ne recomanda aplicatii cu care putem face poze mult mai bune decat oricare altele inregistrate pana acum.

iPhone – Aplicatiile Perfecte pentru Poze

De la ProCamera, Adobe Photoshop Mix, ProCam 4 si pana la Obscura Camera, Pixelmator sau RAW by 500px, Apple ne recomanda o selectie excelenta de aplicatii pentru fotografie. Fiecare dintre aceste aplicatii contine functii speciale pentru a inregistra poze excelente folosind camerele disponibile in iPhone, ele imbunatatind simtitor experienta generala.

Mai mult decat atat, aceste aplicatii foto dedicate iPhone contin si o multitudine de functii pentru editarea pozelor dupa inregistrare. In aceasta idee, nu doar ca veti putea face poze excelente, ci le veti si putea modifica dupa bunul vostru plac pentru a arata cat se poate de bine inainte de a fi partajate catre prieteni prin retelele de socializare.

Noua sectiune de aplicatii poate fi accesata prin intermediul AppStore urmand acest link.

iphone aplicatii poze bune