iPhone X – Iata cat de Mare e Raza de Scanare a Face ID

iPhone X are prezentata raza de scanare a Face ID intr-o noua imagine care demonstreaza foarte clar cat de mare e suprafata acoperita de catre camera.

iPhone X are implementata o camera frontala 3D, numita TrueDepth de catre compania Apple, ea avand o varietate de senzori care sunt absolut necesari pentru Face ID. Conform companiei Apple, un senzor cu laser din iPhone X proiecteaza 30.000 de puncte spre fata utilizatorilor pentru a putea crea o harta 3D a fetei acestora si a face recunoasterea faciala in vederea autorizarii accesului in telefon.

iPhone X are prezentata in imaginea de mai jos raza foarte mare in care acest senzor proiecteaza respectivele puncte pentru a face recunoasterea faciala, dimensiunea fiind impresionanta. Practic, iPhone X poate acoperi o buna parte a unui perete cu proiectarea pe care o face senzorul implementat in camera TrueDepth, iar suprafata in sine este impresionanta.

iPhone X nu a avut oferite detalii din partea companiei Apple cu privire la ceea ce poate face a sa camera TrueDepth in realitate, insa suprafata acoperita de catre ea ea nu are legatura directa si cu distanta de scanare. Chiar daca senzorii pot proiecta 30.000 de puncte pe o suprafata mare, distanta de scanare nu este mai mare de 40 – 50 de centimetri, din pacate.

iPhone X este surprinzator din multe puncte de vedere, chiar si in ceea ce priveste modul in care creeaza o harta 3D a fetelor noastre, insa nimic nu e perfect.

iPhone X proiectie Face ID

20 COMENTARII

  1. Văd ca Zaone chiar nu mai administrează deloc acest rahat de site. Să te iei de o persoana moarta și administratorul să nu șteargă comentariile

  2. Eu folosesc foarte mult telefonul în suportul din mașină iar de la fata mea pana la telefon sunt undeva la 70-80 cm deci cred ca suficient ar fi 1m! Pe viitor sper sa evolueze!