Compania Cumparata de Apple pentru a face Siri mai bun

Apple a cumparat o companie specializata in efectuarea de cautari prin inregistrarile audio, tehnologia in sine fiind revolutionara si pregatita pentru Siri.

Apple a cumprat recent o companie ale carei tehnologii sunt menite sa faca asistentul personal Siri mai bun in utilizarea zilnica ttul fiind confirmat in cursul acestei zile. Vorbim despre o companie care se numeste HotPod, ea dezvoltand o tehnologie care permite efecutarea de cautari prin inregistrari audio, inclusiv podcast-uri, sau poate chiar muzica.

Hot pod a dezvoltat un software numit Audiosearch, acesta facilitand efectuarea de cautari prin inregistrarile vocale pentru anumite cuvinte, ceva ce Siri ar trebui sa aiba in viitorul apropiat. Conform descrierii facute de catre cei de la Hot Pod pentru tehnologie, ea transcrie inregistrarile audio si face cautarile prin textele salvate in acest proces.

Cei de la Apple pot folosi aceasta tehnologie pentru a ii permite asistentului personal Siri sa caute prin orice fel de inregistrari audio dupa informatii importante pentru utilizatori. Nu este exclus ca Apple sa ofere aceasta tehnologie pentru altceva decat Siri, dar e putin probabil ca asta sa se intample, avand in vedere importanta sa.

“Pop Up Archive is an online platform of tools for organizing and searching digital spoken words. It makes sounds searchable using its speech-to-text technology. Audiosear.ch is a full-­text search and recommendation engine for podcasts and radio — powering the best podcast experiences by automatically knowing everything about podcasts.”

Apple nu a confirmat oficial faptul ca a cumparat aceasta companie, insa diverse surse din cadrul sau au confirmat pentru presa faptul ca fac acum aprte din compania americana. Cat va dura pana cand va fi implementata aceasta tehnologie noua in produsele celor de la Apple nu stie nimeni, dar probabil nu o vom vedea prea curand.

Siri cautari inregistrari vocale

2 COMENTARII