iPhone X este Catalogat ca fiind Inferior iPhone 8 de catre Jurnalistii Americani

iPhone X este catalogat ca fiind inferior iPhone 8 si iPhone 8 Plus de catre jurnalistii americani, in ciuda testelor anterioare care dovedesc exact contrariul.

iPhone X este catalogat ca fiind inferior iPhone 8 de catre jurnalistii americani de la Consumer Reports, acestia ajungand la o concluzie surprinzatoare chiar si pentru cei care nu sunt fani inraiti ai Apple. Conform testelor facute de catre jurnalisti, iPhone X nu este recomandat pentru achizitie inaintea iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, ocupand locul a 9-lea intr-un top 10 al telefoanelor ce merita cumparate.

iPhone X a fost recomandat in detrimentul iPhone 8 si iPhone 8 Plus din cauza fragilitatii aratate intr-un test de rezistenta, iar asta desi toate cele trei telefoane au carcasele din sticla. Cele trei telefoane au fost plasate intr-un tambur si rotite de 50 – 100 de ori pentru a se vedea cat de bine rezista, iar iPhone X a fost singurul cu ecranul si carcasa serios distruse, iPhone 8 si iPhone 8 Plus avand “doar” defecte pentru ecrane.

iPhone X este Catalogat ca fiind Inferior iPhone 8 de catre Jurnalistii Americani

iPhone X s-a descurcat mai bine decat iPhone 8 si iPhone 8 Plus in testele pentru zgariere si rezistenta la apa, dar asta nu l-a salvat pentru a fi recomandat in detrimentul celorlalte doua modele. Americanii au afirmat ca daca acel test de rezistenta nu ar fi fost facut, iPhone X ar fi fost recomandat in detrimentul iPhone 8 si iPhone 8 Plus, asa cum ar fi si normal, avand in vedere diferentele.

iPhone X nu a avut nici o autonomie prea grozava in raport cu Samsung Galaxy S8, conform jurnalistilor, el functionand timp de 19.5 ore in comparatie cu 26 de ore pentru telefoanele Samsung. iPhone X a obtinut cel mai bun rezultat pentru testele camerei, insa per total cred ca pana si cei de la Apple ar fi surprinsi de catalogarea facuta de catre cei de la Consumer reports, ea fiind cel putin ciudata.