eMAG 16 ani. iPhone 8 cu 800 de LEI Reducere si Extra Reducere

eMAG 16 ani vine cu reduceri de 800 de LEI la iPhone 8 si iPhone 8 plus, impreuna cu extra reducere multumita voucherului pe care il vedeti in acest articol.

eMAG 16 ani. iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt disponibile cu reduceri de pana la 800 de LEI in cadrul magazinului online, asta separat de extra reducerea care este disponibila in aceasta pagina pentru ele folosind voucherul eMAG16ani care va ofera reducerile aniversare pentru foarte multe produse.

eMAG 16 ani. V-am spus deja ca astazi magazinul online eMAG ofera extra reduceri de 10.000.000 de LEi pentru cele 2 milioane de produse din oferta sa, voucherul de mai sus aducandu-va preturile suplimentar mai mici, iar iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt incluse in oferta care este disponibila de astazi.

eMAG 16 ani. Pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus avem preturi care sunt reduse cu pana la 800 de LEI in mod standard, dar si acel voucher care aplica o extra reducere de 5% in aceasta pagina pentru telefoanele companiei Apple, deci puteti beneficia de un pret foarte bun pentru noile modele de telefoane ale Apple.

eMAG 16 ani. Astazi nu avem reduceri foarte bune doar la iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ci inclusiv la alte modele de telefoane iPhone, tate avand reducerile standard, plus extra reduceri de 5% disponibile indiferent de pretul la care sunt vandute, astfel ca vorbim despre preturi mai mici in orice fel de conditii.

eMAG 16 ani. Campania de oferte promotionale pe care cei de la eMAG o desfasoara este disponibila doar pana la ora 00:00 si in limita a 10.000.000 de LEI, asa ca profitati acum de promotii!

eMAG 16 ani. iPhone 8 Extra Reducere