eMAG la 16 ani. Telefoane cu Reducere si Extra Reducere

eMAG la 16 ani are extra reduceri la telefoanele mobile din oferta, separat de reducerile standard, care aduc preturile la valori mult mai mici.

Ziua eMAG aduce pentru noi reduceri foarte interesante la telefoane mobile, magazinul anuntand ca vor fi mii de modele de astfel de produse in oferta din aceasta pagina. Vorbim despre telefoane mobile iPhone, Samsung, Huawei, Sony, LG, Allview, Motorola, Sharp si de la multi alti producatori, oferta pentru ziua eMAG fiind foarte variata.

Ziua eMAG ne-a adus cateva modele de telefoane cu preturi foarte bune in aceasta pagina, ele beneficiind si de o extra reducere aplicata la achizitie. Desigur ca vor fi reduceri si la alte modele de telefoane ale companiei Samsung, reducerile cele mai bune fiind, desigur, la cele mai noi, care sunt si foarte cautate de catre clientii din tara noastra de Ziua eMAG.

ZIua eMAG vine si cu promotii extrem de bune pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, acestea avand preturi nesperat de mici separat de extra reducerile aferente. In aceasta idee, in aceasta pagina gasim telefoane iPhone cu reduceri de pana la 1200 de LEI, care vor ramane cel mai probabil neschimbate de Ziua EMAG, iPhone 8 si iPhone 8 Plus fiind deasemenea printre ele.

eMAG la 16 ani. Telefoane cu Reducere si Extra Reducere

Ziua eMAG nu trece fara ca telefoanele Huawei sa aiba reduceri in aceasta pagina, ele fiind de pana la 1000 de LEI inainte de eveniment si e putin probabil sa scada maine dimineata. Avand in vedere ca reducerile sunt atat de bune acum la eMAG pentru evenimentul de reduceri, nu exista vreun motiv sa credem ca ele vor scadea pana maine.

eMAG a promis ca va avea extra reduceri de pana la 35% pentru o varietate de produse din magazinul online, insa pentru telefoane vorbim despre o extra reducere de numai 5%. eMAG nu a dezamagit in vreun an cu reducerile la telefoane si cu siguranta nu si-a dezamagit clientii nici astazi, cateva milioane de romani asteaptand sa-i vada promotiile din aceasta pagina.

Telefoanele pe care eMAG le va vinde cu reduceri in campania de oferte pentru ziua sa vor fi disponibile pana la ora 00:00, asa ca va recomand sa cumparati rapid ceea ce doriti.

eMAG 16 ani. Telefoane Extra Reducere