iOS 11.2. Schimbarea Importanta de care Nu stiai!

iOS 11.2 vine cu o schimbare majora pe care compania Apple a tinut-o secreta pana in momentul lansarii noii versiuni a sistemului de operare.

iOS 11.2 vine cu o schimbare importanta de care probabil nu stiati daca nu te-ai uitat cu foarte mare atentie la lista de schimbari anuntata de catre compania Apple pentru actualizare. Mai exact, iOS 11.2 aduce imbunatatiri pentru sistemul de stabilizare in timpul inregistrarii de clipuri video folosind aplicatia Camera nativa a sistemului de operare.

iOS 11.2 are in lista de schimbari pentru iPhone si iPad facuta distinctia intre stabilizare video optica, sau digitala, asa ca putem presupune ca schimbarea se aplica pentru ambele. In momentul de fata stabilizare optica pentru clipurile video au doar telefoanele iPhone din seria Plus, sau iPhone 8 si iPhone X, restul avand stabilizare digitala in iOS 11.2 si vechile versiuni.

iOS 11.2 imbunatateste stabilizare video pentru toate telefoanele iPhone, dar si pentru tabletele iPad, avand in vedere ca si acestea pot face clipuri video cu aplicatia Camera nativa. Compania Apple nu a vorbit deloc despre vreo imbunatatire de acest gen in perioada de testare beta a iOS 11.2, asa ca vorbim despre ceva oferit in premiera.

iOS 11.2 imbunatateste stabilizarea video pentru filmari, conform Apple, insa nimeni nu stie cat de mare este diferenta intre ceea ce avem acum si ceea ce a oferit Apple in versiunile anterioare. Nu m-as hazarda sa spun ca iOS 11.2 imbunatateste dramatic stabilizarea video pentru iPhone si iPad si va recomand sa nu priviti lucrurile asa nici voi.

iOS 11.2 schimbare importanta