Prima Pagina iPad Pro iPad Pro este perfecta pentru copiii care deseneaza

iPad Pro este perfecta pentru copiii care deseneaza

iPad Pro este perfecta pentru copiii care deseneaza, sau carora le place sa scrie diverse lucruri peste poze si mai apoi sa le trimita unei alte persoane folosind aplicatia Mesaje. Cam asta transmite compania Apple cu o noua reclama publicata in aceasta seara pentru a promova tableta, Apple Pencil, dar si functia de marcare disponibila in iOS 11.

iPad Pro este esentiala pentru cei care sunt graficieni, Apple Pencil usurind munca de a face desene digitale, iar asta multumita latentei foarte mici pe care o are in raport cu ecranul. De la graficieni si pana la simpli utilizatori e cale lunga, dar Apple insista ca iPad Pro are functii utile, la fel ca un PC, insa stim cu totii ca realitatea e complet diferita.

iPad Pro e cea mai buna tableta lansata vreodata, este un gadget grozav, dar inainte sa o cumperi trebuie sa te gandesti daca indeplineste cerintele tale si iti este intr-adevar utila.

 • Srb Srb

  cam de ceva timp Apple revolutioneaza cu produse superbe, magice. ipad pro, apple pencil, airpods, iphone x
  Doamne, abia astept imac pro, modular mac pro de la anu

 • Fasocle Tranchil

  Normal, e preferata copiilor. Se desenează superb!

 • Momentan, copiii sa desene pe foaie de hârtie. Pe iPad de 1000€ când o sa muncească ei pentru acei bani. De asta copiii din ziua de nu mai apreciază nimic, au impresia ca banii cresc in copaci.

 • corco

  Nu este chiar 1000€, cam 750€ modelul de baza, dar totusi este scumpa sa o cumperi pt copil doar ca sa deseneze pe ea. Una peste alta eu spun ca face toti banii, este un produs perfect pt divertisment, deja si petardele chinezesti ajung sa coste 500-600€.

 • Srb Srb

  PAi pt desen ai nevoie si de apple pencil deci inca 100
  Si eu zic ca strict pt desen ai nevoie de spatiu cat mai bun deci cea de 12.9”
  Deci de la 900$ fara taxe

 • corco

  Corect dar totusi tre sa vezi sa aibe un feeling spre desen, ca are talent sau ca il atrage, nu cumperi doar pt x/0 sau mazgaleli. Cred ca pt cei care frecventeaza cursuri de design, egal care, este mina de aur. Pt copii nu e bine sa i obisnuiesti de mici cu produse scumpe doar in cazul in care este cu adevarat talentat.

 • Mircea

  Pune Srb și tastatura 200, dacă tot ești fan 😀