Decupajul iPhone X – Cea mai Sofisticata Componenta Creata vreodata de Apple

Decupajul iPhone X este considerat de catre Apple ca fiind cea mai sofisticata componenta pe care a implementat-o compania intr-un produs propriu.

Decupajul iPhone x este vazut de catre cei din Conducerea Apple drept cea mai sofisticata componenta creata vreodata pentru un produs care a fost pus in vanzare pe pietele globale. Vorbim despre un decupaj in care compania Apple a ascuns o camera frontala cu o varietate de senzori pentru a implementa un sistem de recunoastere faciala bazat pe Face ID, iPhone X avand in premiera tehnologia.

Decupajul iPhone X este una dintre schimbarile pe care multi fani o accepta doar multumita ecranului mai mare, a recunoasterii faciale si a performantelor imbunatatite ale telefonului. Decupajul iPhone X arata urat, este nenatural, dar Apple are dreptate, ofera tehnologii pe care alti producatori de telefoane mobile inca nu le au si este, probabil, cea mai complexa componenta folosita in vreun produs Apple.

“With all of those components, this is one of the most densely packed technology areas I think we’ve ever done. It’s one of the most sophisticated pieces of technology we’ve ever done in such an incredibly small space.”

In aceasta idee, Apple recunoaste faptul ca iPhone X nu este primul smartphone cu ecran OLED, sau recunoastere faciala, dar este primul care a integrat tehnologiile intr-un mod util. iPhone x are cel mai bun ecran pentru smartphone, iar recunoasterea faciala se bucura de aceeasi apreciere, cei din Cupertino reusind sa uimeasca, desi au facut un compromis mare in ceea ce priveste design-ul.

iPhone X este cel mai avansat smartphone, din punct de vedere tehnologic, in momentul de fata, avand cele mai bune performante, cea mai buna recunoastere faciala, cel mai bun ecran si alte beneficii. Din pacate, iPhone X este tinut in spate si de software, care impune foarte multe limitari, pentru a ne proteja, si nu ofera anumite functii din lacomia Apple de a face bani cu magazinele sale online.

“The iPhone X isn’t the first phone to integrate technologies like OLED or facial recognition — it simply executes those features better than the competition. At the same time, the processor inside the iPhone X is miles ahead of anything from the Android camp. There are three advancements — the Super Retina Display, Face ID and the A11 Bionic chip — that combine to make Apple’s flagship the most innovative product of the year.”

Decupajul iPhone X Sofisticata Componenta