Decupajul iPhone X – Cea mai Sofisticata Componenta Creata vreodata de Apple

Decupajul iPhone X este considerat de catre Apple ca fiind cea mai sofisticata componenta pe care a implementat-o compania intr-un produs propriu.

Decupajul iPhone x este vazut de catre cei din Conducerea Apple drept cea mai sofisticata componenta creata vreodata pentru un produs care a fost pus in vanzare pe pietele globale. Vorbim despre un decupaj in care compania Apple a ascuns o camera frontala cu o varietate de senzori pentru a implementa un sistem de recunoastere faciala bazat pe Face ID, iPhone X avand in premiera tehnologia.

Decupajul iPhone X este una dintre schimbarile pe care multi fani o accepta doar multumita ecranului mai mare, a recunoasterii faciale si a performantelor imbunatatite ale telefonului. Decupajul iPhone X arata urat, este nenatural, dar Apple are dreptate, ofera tehnologii pe care alti producatori de telefoane mobile inca nu le au si este, probabil, cea mai complexa componenta folosita in vreun produs Apple.

“With all of those components, this is one of the most densely packed technology areas I think we’ve ever done. It’s one of the most sophisticated pieces of technology we’ve ever done in such an incredibly small space.”

In aceasta idee, Apple recunoaste faptul ca iPhone X nu este primul smartphone cu ecran OLED, sau recunoastere faciala, dar este primul care a integrat tehnologiile intr-un mod util. iPhone x are cel mai bun ecran pentru smartphone, iar recunoasterea faciala se bucura de aceeasi apreciere, cei din Cupertino reusind sa uimeasca, desi au facut un compromis mare in ceea ce priveste design-ul.

iPhone X este cel mai avansat smartphone, din punct de vedere tehnologic, in momentul de fata, avand cele mai bune performante, cea mai buna recunoastere faciala, cel mai bun ecran si alte beneficii. Din pacate, iPhone X este tinut in spate si de software, care impune foarte multe limitari, pentru a ne proteja, si nu ofera anumite functii din lacomia Apple de a face bani cu magazinele sale online.

“The iPhone X isn’t the first phone to integrate technologies like OLED or facial recognition — it simply executes those features better than the competition. At the same time, the processor inside the iPhone X is miles ahead of anything from the Android camp. There are three advancements — the Super Retina Display, Face ID and the A11 Bionic chip — that combine to make Apple’s flagship the most innovative product of the year.”

Decupajul iPhone X Sofisticata Componenta

57 COMENTARII

  1. Clar este o tehnologie noua…cate dispaly-uri decupate am vazut noi? ….doar display-uri cu 4 colturi …aici este un decupaj interesant si pun pariu ca o sa apara si in alte telefoane …este clar o alta matrita special facuta doar pt display-urile apple ….

  2. O mizerie!!prea oribil si camera aia tip semafor si ieșită in afara mult e jalnic!si fara mufa jack si fara încărcare rapida oferită in pachet aceleasi casti de 100 de ani!cand o sa va mai deșteptați si voi??

  3. logic, din punct de vedere este la ani distanta…numai cand vezi cum au indoit Oled ca sa poata pune electronicele…lumea vede doar ce este la suprafata…un decupaj…dar este o capodopera tehnologica intr-un spatiu atat de mic
    Pana acuma ma mirau airpods, in acel loc mic cate au reusit sa bage si cand au lansat in 2015 12″ macbook , cat de densa si compacta era placa de baza

  4. Daca se chinuiau puțin(a se citi “daca aveau imaginație”),reușeau să integreze toate nebuniile alea de senzori și camere(utile și care chiar funcționează ok) în spațiul pe care îl ocupă bumperul care înconjoară display-ul propriu-zis.Dar daca oamenii accepta compromisul asta…

  5. tu stii ca display OLED este indoit inauntru nu? dar nah pt un inginer de top 3 din lume, este o nimica toata ceea ce a facut Apple
    Te rugam sa ne anunti cand scoti ceva pe piata sa il cumparam. Sigur la cat de dezamagit esti, vei lansa produse cu decenii in fata altora

  6. Au îndoit oled-ul?Cum asa?Vrei sa spui că l-au îndoit așa cum a îndoit LG lcd-ul in conturi la G6?Daca am inteles greșit,poate îmi explici?

  7. hai ca stiu ca faci misto
    Inca 1data asteptam produsele tale demne de 2017, sa le si cumparam daca baga in ceata ceea ce face Apple

  8. Eu cred ca afirmația “… Decupajul iPhone X arata urat, este nenatural…” este prea dura și tine de o părere personală, indiferent câți o împărtășesc. Mie, de exemplu, îmi place, îmi da senzația unei soluții tehnice ingenioase, într-un moment in care mai toți producătorii s-s-au plafonat. Pentru ca, nu-i așa, fiecare cu gusturile lui…

  9. “The first thing you notice when you pick up the iPhone X (other than its lack of bezels) is how vibrant its Super Retina Display is. Despite using a Samsung-supplied OLED screen, it’s clear that Apple engineered the hell out of this panel to leapfrog its foes. In fact, in side-by-side comparisons with the Galaxy Note 8 and Google Pixel 2 XL, everyone on our team of editors and writers preferred the iPhone X’s screen, thanks to its more realistic-looking hues, higher brightness and wider viewing angles.”

  10. Urat e putin spus , are scafarlie si semafor , sa zicem ca semaforul cu o carcasa de protectie nu e deranjant sar la ecran ce ai faci?

  11. Nu am de ce sa fac mișto,chiar nu știu.Referitor la produse din 2017,urmează să achiziționeze un LG oled tv,când îl primesc te anunț sa discutam despre el.

  12. Si sa ti-o trragi in dos o fi o componenta sofisticata a actului de copulatzie, da’ mie tot “pasarica” imi place – indiferent cati bbolnavi cu capul sustin contrariul. Exact la fel si aici, cu ecran decupat ca un c00r sau ecranul intreg, cum este normal pentru un dispozitiv de afisare.

  13. Repet , mie imi place decupajul , practic imi place tot la x ! Nu ma deranjeaza deloc ” semaforul ” . Am avut s8 inainte ( scuze ca tot repet asta ) si e cu mult peste s8 ! dupa 3 ani se Samsung ( s6 , s7 , s8 ) sunt incantat de x !!!

  14. Puteai face bumperul mai lat în partea de sus și pentru simetrie și în partea de jos.La iPhone X nu a lucrat în singur inginer(poate ai uitat,dar Apple spunea că are 5000 de ingineri case se ocupau doar de o anumită parte a iPhone)) deci daca as scoate ceva peste iPhone X nu ar fi chiar ceva ce sa te surprinda.Apropo,ai greșit ,top 5 in tara pe specializarea mea…dar asta nu are legătură cu articolul.

  15. Pai asa aveam iar un iphone 7-8 cu margini groase sus si jos. Eram ironic pt ca este clar ca nu asta e specializarea ta deci get over it

  16. Pai tv oled lg nu e aparut de mult timp si deja dupa 3-4 luni de la achizitie au burn in?? Wtf
    Ma rog scuze ca te-am atentionat

  17. “iPhone X este cel mai avansat smartphone, din punct de vedere tehnologic, in momentul de fata, avand cele mai bune performante, cea mai buna recunoastere faciala, cel mai bun ecran si alte beneficii”…. Se dramatizeaza foarte tare pe la mijlocul și sfârșitul articolului
    Ce mai avansat smartphone din punct de vedere tehnologic? Te rog, sunt altele mult mai avansate tehnologic, care au cele mai bune performante (OP5 T, Pixel 2), și care nu au o recunoaștere faciala care e păcălita la tot pasul, alte beneficii nu vad

  18. Dar nu te-a mirat niciodată cum a reușit Samsung să bage 256 GB de memorie într-un cip cât unghiuța de la degetul mic al mâinii? Nu te-a mirat să vezi cât spațiu au băgat în SSDurile lor minuscule NVMe?
    Pe tine te impresionează orice de la Apple și nimic de la Samsung ???

  19. Daaaa… De aia articolele cu promoții la care se poate câștiga o aplicație de 2 euro există sute de comentarii cu “Particip!” Fanii Apple sunt bogați tare ??

  20. Dacă decupajul ăsta este cea mai sofisticată componentă dintr-un idevice, nici nu vreau să îmi imaginez ce nivel de “complexitate” are procesorul Ax :))))

    Dacă Huawei a făcut un sistem similar (care scanează cu mai mult de 10x puncte) în două luni, nici nu vreau să îmi imaginez cât de “sofisticat” este decupajul ăsta.

  21. cum sa nu? pai folosesc SSD samsung in imac cu viteze de 2Gb…imac pro se pare ca vor avea pe cele mai performante
    Apple nu reprezinta apple si atat..ci tot ce este si in interior…adica ssd samsung, oled samsung, ram samsung in cazul iphone, qualcomm etc

  22. “The Pixel 2 screen is stranger than the others used in recent top terminals due to natural color display and users can no longer support them
    For his 2017 peak, he opted to use a P-OLED panel that heavily weighted his color saturation. The result is a smartphone that displays natural colors, much closer to those you encounter in the real world. So if you take a picture of Pixel 2, it’s more likely that that photo will show the real frame, than one in which colors come out of the screen as they are screaming.
    The problem is that last-day reviews have told Google that they have made an uninspired decision. Modern mobile users no longer support true colors, and the Mountain View giant must comply. So to maintain relevance in a market dominated by screens that keep your eyes off, it seems we will have a software update that will unlock the true potential of the P-OLED panel used. At the same time, it will be up to users whether or not they want to take advantage of that detail because the update will be reflected in an option in the settings”

  23. tu exagerezi cu obsesia pt un brand inferior…
    esti genul ala ce vine la mine cu dacia sa imi spuna ca a lui masina este mult mai buna si tot ce am eu pe mercedes din punct de vedere tehnologic este o exagerare
    Tu oricum nu contezi ca nu cumperi nici samsung nici apple…esti 0 pe piata economica si pt lumea asta

  24. pixel 2 e mai bun la camera….OP5t nu are recunoastere faciala
    Ciudat toata lumea PE NET vorbeste de pacalelile faceID, dar in viata reala nu exista 1! nu am intalnit, nu s-a pomenit…asta este diferenta intre net si real…samsonistii rup internetul cu tampenii

  25. ne bucuram, macar tu esti obiectiv, cotizezi si cumperi.Altii au ramas cu un telefon invechit gen s7 sau note 5 dar isi dau cu parerea despre noile device;;uri

  26. Apple nu are nevoie să evolueze astfel, pentru că mereu vor exista fani ca Srb Srb, Fasole Tranchilizatul, Peter Kovacs şi alții care vor iubi orice scoate Apple.