iPhone X. Partenerul Apple Investigat din cauza Problemelor Ecranului

iPhone X a generat o investigatie de amploare la un partener important al companiei Apple care produce componente pentru noul ecran OLED al telefonului.

iPhone X a avut recent rezolvata o problema din cauza careia ecranul se bloca in timpul utilizarii in frig, compania Apple reusind sa repare defectul printr-o actualizare lansata pentru iOS. In ciuda faptului ca problema pare sa fi fost rezolvata, compania Apple a declansat o investigatie amanuntita la fabricile unuia dintre partenerii sai pentru a afla de ce se blocau ecranele iPhone X cand telefonul era folosit in frig.

iPhone X are de la Interflex cabluri care fac legatura intre ecran si diverse componente ale placii de baza, iar compania Apple crede ca problema a aparut din cauza acestora. Pentru ca problema este una penibila pentru un telefon care costa peste 1000 de dolari, Apple a decis sa ceara suspendarea productiei de componente pentru ecranul iPhone X, iar cei de la Interflex s-au alaturat cautarii problemei principale.

iPhone X produce bani seriosi pentru Interflex, iar anuntul privind suspendarea productiei cat timp investigatia este desfasurata a generat putina panica in randul investitorilor. Din cauza acestui lucru cei de la Interflex au inceput sa isi dea serios silinta in a ajuta Apple sa descopere problema pentru ca productia de componente pentru ecranul iPhone X sa reinceapa si pierderile sa fie reduse.

iPhone X. Partenerul Apple investigat din cauza problemelor ecranului

Interflex furnizeaza 45% dintre componentele necesare functionarii ecranului iPhone X, deci suspendarea productiei la ei ar putea afecta productia de telefoane la cei de la Foxconn. In ciuda acestui lucru, Interflex a afirmat ca incasarile sale pentru anul 2017 nu vor fi afectate simtitor de suspendarea productiei pentru componentele iPhone X, desi compania este cel mai mare furnizor pentru acestea.

“Apple has reportedly been carrying out an intensive investigation into the iPhone X screen that sometimes becomes unresponsive or inaccurate in cold weather. Interflex, which supplies rigid flexible printed circuit board that connects chips with each parts such as the display screen, said earlier this week it has suspended production to join the probe.”

iPhone X are aceasta problema luata foarte in serios de catre compania Apple, iar aceasta este prima oara cand un partener al sau isi suspenda productia din cauza unei asemenea probleme. Asta sugereaza faptul ca ea nu e chiar atat de simpla precum pare, iar telefoanele iPhone X afectate initial ar putea avea aplicat doar un “petic” pentru a nu se mai bloca atunci cand sunt folosite in frig.

iPhone X este in continuare extrem de cautat si are vanzari foarte mari la partenerii Apple din diverse tari de pe glob, asa ca va fi interesant de vazut daca vor fi anuntate si rezultatele investigatiei. Indiferent de situatie, cei de la Apple trebuie sa fie mai atenti dupa aceasta problema a iPhone X si sa caute parteneri care pot produce componente ce nu au probleme stupide de acest gen.

iPhone X apple investigatie probleme ecran